Ekonomi

Ekonomi Haberleri

KMTSO'dan Coşkuner'e ziyaret

KMTSO

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Karaküçük ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kahramanmaraş Vergi Dairesi Başkanı Abdullah Coşkuner'i ziyaret etti.

Ziyaret'te bir açıklama yapan Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Karaküçük, vergi barışı ve Kahramanmaraş'ın ekonomik anlamda geldiği noktaya vurgu yaptı. Ekonominin her geçen gün iyi bir grafik yakaladığına temas eden Karaküçük: "Bugün gelinen noktada vergisini ödeyen ve yatırım için sürekli çalışan iş adamlarını görüyorsunuz. Üretmek hem devlete hem millete bir hizmettir. Bu hizmeti yaparken bizimde amacımız hem ülke hem de toplumumuzun kalkınması, bizim anlayışımızda ‘devleti yaşat ki millet yaşasın' mantığı var. Vergilerin düzenli ödenmesi de bu anlayışın bir ürünü" dedi.

Kahramanmaraş'ın vergi ödemede geldiği noktayı iyi olarak niteleyen Kahramanmaraş Vergi Dairesi Başkanı Abdullah Coşkuner'de, verginin önemli olduğunu bu vergilerle devletin yatırım yaptığını söyledi.

Ziyarete KMTSO Başkanı Kemal Karaküçük, KMTSO Başkan Yardımcısı Kadir Gülkesen, Yönetim Kurulu Üyelerinden Akif Gölcü, Ziya Gümüşer, Fürkan Beyazıt, Ertuğrul Korkut Tanrıverdi katıldı. (MURAT KAVUN)



Gül; “Alın teriyle yükselen Türkiye’yi birlikte inşa ediyoruz.”
Nazlı Balduk İlkokulunda 23 Nisan Coşkusu
SOGEM, Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimiyle Kapılarını Açtı
Sular Sağlık’tan Anlamlı Ziyaret
Elmalar’ın İçmesuyu Sorununa 15 Milyonluk Yatırım
Zeytin Üretimine Değer Katacak Seminer Büyük İlgi Gördü
TKDK'DAN Döngel'e İlk Turizm Desteği
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. KSÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğrencileriyle Kariyer Buluşmasında Bir Araya Geldi
İstiklal’in Minik Yüreklerinden Türk Polis Teşkilatı’na Anlamlı Ziyaret
Hilmi Çalkaya, Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Madalya Günü Coşkusu Kıraç Konseriyle Taçlandı
Pazarcık ilçe emniyet müdürü vefat etti
Onikişubat Belediyesi’nden Ramazan ayında gönüllere dokunan hizmetler
Sümbüllü Kavşağı – Batı Çevre Yolu Bağlantı ile Sanayi Kavşağı projelerinde ilk adımlar atıldı
KMTSO Geleneksel İftar programı ve genişletilmiş meclis toplantısı gerçekleştirildi