Gündem

Gündem Haberleri

Miniklerden Büyük Eserler

Miniklerden Büyük Eserler

Ayser Çalık Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı çalışmaların sergilendiği resim sergisi beğeni topladı.

Ayser Çalık Ortaokulu 5. 6. ve 7. Sınıf öğrencilerinin el emeği göz nuru resimler Piazza AVM'de açılan sergide sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Minik öğrencilerin hazırladığı ebru, yağlı boya ve pastel boya çalışmaları sergiyi gezenler tarafından büyük beğeni topladı.

Dönem başından beri hazırlanan resimlerin yer aldığı serginin açılışına, Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Avcı, Okul Müdürü öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Minik çocukların büyük eserlerini görmeye gelenler resimlere hayran kaldı. Ayser Çalık Ortaokulu Müdürü Celil Şarlı son 3 yıldan beri sergi açtıklarını dile getirdi.

Okul Müdürü Şarlı yapılan çalışmalardan dolayı memnun olduğunu dile getirerek şunları söyledi: "Öğrencilerimiz yaptığı çalışmaları sergilemediklerinden dolayı biz mutluyuz. Hocamdan önce bu şekilde sergi açmak gibi bir çalışma olmadı, kendisine teşekkür ediyorum. Kendisi okulumuzda göreve başlayalı 3 yıl oldu, 3 yıldır farklı yerlerde sergilerimiz açılıyor."

Resim öğretmeni Zeynep Pazarcı sergi hakkında yaptığı açıklamada şunları ifade etti: "Birçok alanda resimlerimiz var, 5. 6. ve7. Sınıf öğrencilerimizin çoğunlukta yaptığı çalışmalar. Ebru çalışması, üç boyutlu kabartma çalışmalarımız, normal pastel boya çalışmalar çocuklarımız yaptığı çalışmalar var. Bunlar dönemin başından şu ana kadar olan çalışmalarımız, resimlerin tamamı burada değil ikinci sergimizi de okulda açacağız. Biz her yıl sergimizi açıyoruz, sergilerimiz hem okulda hem de dışarıda oluyor. Öğrencilerimiz bu konuda çok ilgililer. Bunun yanında okulumuzda imkânsızlıklar nedeniyle atölyemiz yok, eğer resim atölyemiz olursa daha iyi çalışmalar yapacağımıza inanıyorum."

Minik ellerin hazırladığı büyük eserleri Piazza AVM'de sanatseverleri bekliyor.(HABER MERKEZİ)



Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
MHP Kahramanmaraş İl Başkanlığında Mansur Metehan Dönemi Başladı
Çam “ 15 Temmuz Milletin zaferidir ”
Başkan Görgel, Sanayi Sitesi Esnafıyla Bir Araya Geldi
Büyükşehir’in Glütensiz Gıda Desteği
Düğünde buzağı hediye edildi
Pazarcık Belediyesi İle Özel Sular Akademi Hastanesi Arasında İndirim Sözleşmesi İmzalandı
Onikişubat Belediyesi’nden personele Sağlıklı Yaşam Eğitimi
SOGEM’de Sosyal Girişimciliğe Başlangıç Eğitimi’ne Başvurular Başladı!
Görgel, Babalar Günü’nde Şehit Babaları ve Gazilerle Bir Araya Geldi
Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
MHP Kahramanmaraş İl Başkanlığında Mansur Metehan Dönemi Başladı