Medikal maske ile tasarlanan gelinlik Boyner'de sergileniyor

Medikal maske ile tasarlanan gelinlik Boyner

Medikal maske ile tasarlanan gelinlik Boyner'de sergileniyor

İSTANBUL (AA) - İyiliği yaymayı odağına alan Boyner, moda tasarım öğretmeni Şerife Timurlenk tarafından medikal maskelerle tasarlanan gelinlik aracılığıyla tüm dünyayı etkisi altına alan küresel salgının öğrettiklerini hatırlatıyor ve sağlık bilimi öğrencilerinin eğitimine destek oluyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Boyner, Kırıkkale’de yaşayan Moda Tasarım Öğretmeni Şerife Timurlenk tarafından üretim hatası olan maskelerle tasarlanan gelinlikle yeni bir iyilik hareketi başlattı.

Üretim hatası olan maskeleri atmak yerine gelinlik tasarlayarak toplumsal bir konuya dikkati çekmek isteyen Şerife Timurlenk, gelinlik tasarımında kullandığı diğer malzemeleri de kullanım değerini yitirmiş atıklardan seçti. Şerife Timurlenk’in 500 medikal maske kullanarak tasarladığı gelinlik, 17-21 Ağustos tarihleri arasında Boyner Metropol AVM’de sergilenecek.

Timurlenk tarafından tasarlanan gelinliği sergileyerek salgının insanlara öğrettiklerini hatırlatan Boyner, aynı zamanda Lokman Hekim Sağlık Vakfı aracılığıyla sağlık bilimi öğrencilerinin eğitimine destek oluyor ve müşterilerini iyiliği çoğaltmaya davet ediyor. İpliklerden iç astarına kadar atık ve ileri dönüştürülmüş malzemelerle hazırlanan gelinlik, 21 Ağustos Pazar gününe kadar Boyner Metropol AVM’de ziyaretçilerini bekliyor.


Haber Kaynak : Anadolu Ajansı

SOGEM’de Sosyal Girişimciliğe Başlangıç Eğitimi’ne Başvurular Başladı!
Görgel, Babalar Günü’nde Şehit Babaları ve Gazilerle Bir Araya Geldi
Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı
Başkan Hanifi Toptaş’tan Kahramanmaraş İstiklalspor’a Tebrik Mesajı
Büyükşehir, İstiklalspor’un Şampiyonluk Yolculuğunu Dev Ekranda Sporseverlerle Buluşturdu
Büyükşehir’den Dulkadiroğlu’na Gençlik Merkezi