İkinci gastronomi merkezi kuruluyor

İkinci gastronomi merkezi kuruluyor

Şanlıurfa'da ikinci gastronomi merkezi kuruluyor

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından kentte ikinci gastronomi merkezi kazandırılıyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Şanlıurfa’nın yemek kültürünün dünyaya tanıtılması amacıyla büyükşehir belediyesi tarafından kentte bir gastronomi merkezi daha kuruluyor.

Mardin Karayolu yakınlarında bulunan Cumhuriyet Tesislerindeki çadırlar kaldırılarak modern bir gastronomi merkezi oluşturulacak.

Yeşil alan ağırlıklı bin metrekare kapalı alandan oluşan gastronomi merkezinde inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Merkezdeki çalışmaları inceleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Beyazgül, kenti dünyaya güzel bir şekilde tanıtmaya çalıştıklarını söyledi.

Çalışmaların hızlı devam ettiğini ifade eden Beyazgül, "Tesis 600-700 kişilik olacak. Buradaki çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Yaklaşık 1,5 ay sonra merkezimiz hizmete açılacak." ifadelerini kullandı.

-Zabıta personellerine yeni yönetmelikler anlatıldı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından ayrıca zabıta personellerine yönelik seminer de düzenlendi.

Mehmet Akif İnan Konferans salonunda gerçekleşen seminerde trafik, gıda, ulaşım ve turizm zabıta ekiplerine yönelik yenilenen yönetmelikler ve tedbirler anlatıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Avukat Lamih Çelik, seminerde gıda güvenliğinde alınacak olan tedbirler, iş güvenliğinin yanı sıra personel sağlığı ve olaylara bakış açıları, kabahatler kanununda yer alan değişiklikleri hakkında bilgi verdi.


Haber Kaynak : AA2

Anahtar Kelimeler: İkinci gastronomi merkezi kuruluyor
Gül; “Alın teriyle yükselen Türkiye’yi birlikte inşa ediyoruz.”
Nazlı Balduk İlkokulunda 23 Nisan Coşkusu
SOGEM, Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimiyle Kapılarını Açtı
Sular Sağlık’tan Anlamlı Ziyaret
Elmalar’ın İçmesuyu Sorununa 15 Milyonluk Yatırım
Zeytin Üretimine Değer Katacak Seminer Büyük İlgi Gördü
TKDK'DAN Döngel'e İlk Turizm Desteği
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. KSÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğrencileriyle Kariyer Buluşmasında Bir Araya Geldi
İstiklal’in Minik Yüreklerinden Türk Polis Teşkilatı’na Anlamlı Ziyaret
Hilmi Çalkaya, Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Madalya Günü Coşkusu Kıraç Konseriyle Taçlandı
Pazarcık ilçe emniyet müdürü vefat etti
Onikişubat Belediyesi’nden Ramazan ayında gönüllere dokunan hizmetler
Sümbüllü Kavşağı – Batı Çevre Yolu Bağlantı ile Sanayi Kavşağı projelerinde ilk adımlar atıldı
KMTSO Geleneksel İftar programı ve genişletilmiş meclis toplantısı gerçekleştirildi