Milletvekili Habibe Öçal'ın 23 Nisan Mesajı

Milletvekili Habibe Öçal

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 100. Yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Öçal mesajında; "23 Nisan 1920;  vatanı, bayrağı, ezanı ve bağımsızlığı için yılmadan ve yorulmadan mücadele eden aziz milletimizin yeniden dirilişinin ve şahlanışının sembolüdür.

Milli iradenin dışında ve üstünde hiçbir gücün, yönetimin, vesayetin tanınmayacağının ve tam bağımsızlık yolunda ilerleyişimizin ilanıdır.

Milli iradenin tecelligahı Türkiye Büyük Millet Meclisimiz, kurulduğu günden bu güne geçen 100 yılda, vatandaşlarımızın huzur, refah ve barış içinde yaşaması, ülkemizin daha müreffeh hale gelmesi için ilk günkü heyecan ve kararlılıkla çalışmalarına devam etmektedir.

Tüm dünya çocuklarıyla birlikte kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, milletimizin çocuklara verdiği değerin en güzel örneğidir.

Ancak bu yıl Korona Virüs salgını nedeniyle 23 Nisan coşkusunu ailelerimizle birlikte evlerimizde kutlamaktayız. İnşallah en yakın sürede bu zor günlerimizi de birlik ve beraberlik içerisinde atlatıp, sağlıklı yarınlara ulaşacağız.

Öncelikle yarın gireceğimiz mübarek Ramazan ayının, ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa, huzur ve sağlık getirmesini Yüce Allah´tan niyaz ederim

Bu vesileyle, kuruluşundan bu yana, Gazi Meclisimizin çatısı altında ülkemize hizmet etmiş tüm milletvekillerimize şükranlarımı sunuyorum.

İstiklal Harbinin tüm şehit ve gazilerini rahmet ve minnetle yâd ediyor, tüm dünya çocuklarının bu müstesna bayramını gönülden tebrik ediyorum."  ifadelerini kullandı.



Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
MHP Kahramanmaraş İl Başkanlığında Mansur Metehan Dönemi Başladı
Çam “ 15 Temmuz Milletin zaferidir ”
Başkan Görgel, Sanayi Sitesi Esnafıyla Bir Araya Geldi
Büyükşehir’in Glütensiz Gıda Desteği
Düğünde buzağı hediye edildi
Pazarcık Belediyesi İle Özel Sular Akademi Hastanesi Arasında İndirim Sözleşmesi İmzalandı
Onikişubat Belediyesi’nden personele Sağlıklı Yaşam Eğitimi
SOGEM’de Sosyal Girişimciliğe Başlangıç Eğitimi’ne Başvurular Başladı!
Görgel, Babalar Günü’nde Şehit Babaları ve Gazilerle Bir Araya Geldi
Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
MHP Kahramanmaraş İl Başkanlığında Mansur Metehan Dönemi Başladı