Ülkemizin Yeniden Büyüme Trendini Yakalaması Ortak Gayemiz Olmalıdır
Siyasi 1.04.2019 11:23:46 0

Ülkemizin Yeniden Büyüme Trendini Yakalaması Ortak Gayemiz Olmalıdır

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Abdurrahman Kaan,ve Kahramanmaraş Şube Başkanı Sami KERVANCIOĞLU Yerel Seçimlerin ardından yazılı açıklamalarda bulundular.

Kaan açıklamasında şunları kaydetti:

Yerel Seçim sonuçlarının ülkemiz ve milletimiz için hayırlar getirmesini dileriz. 


Kazanan tüm belediye başkanlarını tebrik eder ve tüm belediye başkanlarına belediyeciliğin, halkın hizmetlere erişimi bakımından hayati öneminin idraki ile başarılı bir görev süresi temenni ederiz.


Demokratik iradenin %83'lere varan bir katılım oranıyla gerçekleştiği bu seçimde de halkımız, demokrasiye duyduğu inancı ve sadakati büyük bir olgunlukla sergilemiştir.


"31 Mart Yerel Seçimleri" sonunda hedefimiz, ekonomik istikrar ve kalkınmaya yönelik olmalıdır. 4.5 yıllık seçimsiz bir yönetim sürecinde kamusal dönüşümlerin tamamlanması, "Yeni Ekonomik Plan" sonrası ortaya konacak ekonomik reformların netleşmesi, üretim-yatırım-ihracat hattında yeniden biçimlenen ekonomik modellerin uygulamaya konması, istihdamın desteklenerek sosyal refah ortamının iyileştirilmesi ve ülkemizin yeniden büyüme trendini yakalaması ortak gayemiz olmalıdır.


Ayrıca uluslararası rekabet alanında ülkemizi güvenilir bir yatırım ortamı ve ticaret partneri haline getirecek kalıcı, uzun vadeli ve çok yönlü yapısal değişimlerin bir an evvel hayata geçirilmesi adına, iş ve sermaye dünyasının en yaygın örgütü olarak elimizden gelen her desteği sağlamaya hazır olduğumuzu belirtiriz.  "Meselemiz Türkiye Olsun" diye çıktığımız yolda "Meselesi Türkiye" olan herkesin ortak çağrısının hevesle ve coşkuyla bu ülkeye hizmet etmek olması gerektiğinin altını bir kez daha çizeriz. 


Değişen uluslararası ekonomi-politik konjonktür içinde yeniden yazılan kuralların, kabullenen ve uygulayan tarafı değil; oyun kuran ve kuralları bizzat belirleyen tarafı olacak Türkiye için vakit, geçmiş tecrübelerden olumlu dersler çıkarmak, bilginin ışığında ciddiyetle çalışmak ve üretmek vaktidir. 


Cumhur ittifakına güvenini esirgemeyen halkımızla birlikte MÜSİAD olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın ve çizdiği istikametin tam destekçisi olduğumuzu bir kez daha beyan ederiz. 


Seçim sonuçları hepimize hayırlı ve uğurlu olsun. Yeni dönem, Türkiye için şahlanma vakti olsun dileriz.


Sami KERVANCIOĞLU ise açıklamasında;


Genel Başkanımız Abdurrahman KAAN'ın açıklamasına taabi olduğumuzu belirterek,


Kahramanmaraş'ımızda Cumhur İttifakı Olarak üstün başarı sağlamış olduğunu belirmek isterim. Halkımızın teveccühleri ile yüksek bir oy alarak Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen kıymetli dostumuz Hayrettin GÜNGÖR'ü, İlçelerimizde seçilen, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih GÜVEN'i, ANDIRIN Belediye Başkanı Ahmet DOĞAN'ı, Elbistan Belediye Başkanı Mehmet GÜRBÜZ'ü, Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun AYDIN'ı, Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim YILMAZCAN'ı Türkoğlu Belediye Başkanı Osman OKUMUŞ'u, Ekinözü Belediye Başkanı Bilal EKER'i, Çağlayancerit Belediye Başkanı HanifiSARIALTUN'u Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati OKAY'ı, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi MAHÇİÇEK'i Kutluyoruz.


Cumhur ittifakına güvenini esirgemeyen Her ferdi kahraman şehrimiz ile birlikte MÜSİAD Kahramanmaraş olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın ve çizdiği istikametin tam destekçisi olduğumuzu, MÜSİAD Kahramanmaraş Olarak Bizlerde hizmet yolunda tüm enerjimizi sarf edeceğimizi tekrar beyan ederiz.


Meselemiz Kahramanmaraş Olsun



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

11° / 5.6°

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Sakarya’da Fetö/Pdy Suçundan Aranan Şahıs Kahramanmaraş’ta yakalandı

Kahramanmaraş'ta 4 dolandırıcılık şüphelisi yakalandı