Suriyeli İş Adamından Anlamlı Destek
Eğt.-Kült. 10.10.2018 13:11:24 0

Suriyeli İş Adamından Anlamlı Destek

Kurulalı henüz bir yılını doldurmayan ancak yaptığı hizmetlerle ve projelerle adından söz ettiren Kahramanmaraş İsar Derneği gerek yurt içinden gerekse de yurt dışından birçok hayırseverin güvenini kazanmaya devam ediyor.

Kahramanmaraş'ta da ticari faaliyet yürüten isminin açıklanmasını istemeyen Suriyeli iş adamı tarafından bağışlanan 2525 adet gıda kolisi, hiçbir ayırım yapmadan ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere, Kahramanmaraş İsar Derneği Başkanı Ali Şenel tarafından dualarla teslim alındı.

Gıda kolilerinin teslimi vesilesi ile açıklamalarda bulunan Kahramanmaraş İsar Derneği Başkanı Ali Şenel: "Kahramanmaraş İsar Derneğimiz, henüz kurulalı bir yıl olmadan, hayırsever kardeşlerimizin güvenini kazandı. Emanet ruhu ile veren el ile alan el arasında köprü olmaya çalışıyoruz.


Kahramanmaraş'ta da ticari faaliyet yürüten, isminin açıklanmasını istemeyen, Kahramanmaraş'ta kazandıklarını, hiçbir ayırım gözetmeksizin Kahramanmaraş'ta bulunan ihtiyaç sahiplerine verilmesini isteyen Suriyeli iş adamı kardeşimizden bizlere emanet ettikleri 2525 adet Gıda kolisini peyderpey dağıtmak üzere teslim aldık. Öncelikle Suriyeli iş adamı kardeşimize hassasiyetlerinden dolayı bütün mazlum, masum insanlar adına teşekkür ediyoruz, Suriye Türkiye kardeşliği adına teşekkür ediyoruz, birlik ve beraberliğimize vesile olacağı izin hassaten teşekkür ediyoruz. Rabbim kendilerinden ve tüm hayır sahiplerinden razı olsun. Bir şeyin daha hakkını vermemiz lazım, bütün biçare insanların hamisi olmaya çalışan, yatağına hiçbir insan aç girmesin, ocağı tütmeyen hiçbir kardeşimiz kalmasın diye çırpınan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç beyefendiye desteklerinden dolayı hassaten teşekkür ediyoruz.


Allah'a şükürler olsun ki, Kahramanmaraş İsar Derneği, henüz kurulalı bir yıl bile olmadan, hayırsever kardeşlerimizin hayra açılan güven kapısı oldu. İsar, büyük cömertlik, yokken de verebilmeyi ifade eden bir kelimedir. Bu minvalde, bizler hayırveser kardeşlerimizin destekleriyle, bütün imkânlarımızı zorlayarak özellikle gerek Kahramanmaraş'ta, gerekse de Suriye'de, Afrika'da nerede bir ihtiyaç sahibi, garip, mazlum ve masum varsa biz orada olmaya çalışıyoruz. Kahramanmaraş'ta kurulduğumuzdan bu yana, çok düşkün fakru zaruret içerisinde olan özürlü, yetim, dul, mağdur, mazlum kardeşlerimiz hizmet hedeflerimiz içerisinde oldu. İhtiyaç sahibi kardeşlerimize, ayni ve nakdi yardımlarla gerek gıda, giyim, ev eşyası başta olmak üzere, hasta bezinden tutun da tıbbi ihtiyaçlarına kadar, hatta gerekirse psikolojik ve rehabilitasyon hizmetlerine kadar bir çok hizmetlerimizi hayata geçirdik. Suriye içinde ve Afrika'da hayırseverlerimizin kurban kesimlerine vesile olmaya çalıştık.


Bütün bu hizmetleri bizlere bahşeden Yüce Rabbimize hamdediyor, Kahramanmaraş'ta ve tüm mazlum coğrafyalarda ensar şehir ruhu ile bütün imkanlarımızı zorlayarak gönlü kırık, biçare insanlara hizmet etmeye devam edeceğiz, bunun için de Rabbimizden hepimize kolaylıklar ihsan etmesini diliyorum" dedi.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

19.1° / 8.7°

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Sakarya’da Fetö/Pdy Suçundan Aranan Şahıs Kahramanmaraş’ta yakalandı

Kahramanmaraş'ta 4 dolandırıcılık şüphelisi yakalandı