Çocuklar, uzun ve sıcak yaz günlerinden dinlemek üzere yıl sonu karnelerini aldılar. Dolu dolu bir yaz geçirmeleri için öğretmenleri ödevler verecek. Her ne kadar öğretmen olmasam da çocukların yaz aylarında yapmasını istediğim, yaptıklarında başarıya daha çok yakalaşacaklarını düşündüğüm bir şey var.
TRT Okul"da yayınlanan "Kendimi Tanıyorum" televizyon programı sanıyorum halen yayında değil ancak yayın kayıtlarına internetten ulaşmak mümkün. Bu televizyon programı bildiğimiz televizyon programlarından çok farklı olarak insanın kendisini ve dolayısıyla karşısındakileri tanıması sağlıyor.
Ve bu program Türk Televizyonculuğunda daha çok karşılaşmak istediğimiz cinsten, eğitici, düşündürücü.
Ebru Tuay Üzümcü ile Polat Doğru adlı iki şahsına münhasır insanın hazırlayıp sunduğu "Kendimi Tanıyorum" televizyon programı kesinlikle izleyen herkese bir artı katacak.