Evlatlık Bir Takım Var!

İyisiyle kötüsüyle, eksileriyle artılarıyla koca bir sezonun ardından biraz soluk aldık. Dinlendik, kenetlendik ve heyecan kaldığı yerden yeniden başlıyor. Koca bir sezon var önümüzde ve bu sezonu da atılacak adımlar belirleyecek. Bir kere daha gördük ki bu şehirden Kahramanmaraşspor`a taraftar dışında destek yok. PTT 1. Lige çıktığında yönetim şirket ve yabancı diyenler şimdi de kendi memleketinin öz evlatları takımı almasına rağmen yine köşe bucak takımdan kaçıyorlar. Demek ki neymiş. Bu şehrin kendi öz değerlerine de saygısı yokmuş. Demek ki neymiş sorun yönetimlerde değil sorunun esas kaynağı şehrimizi sahiplenenlerin bakış açısı ve dar vizyonuymuş.

Beyler yarayı başka yerde aramayın. Yaranın kaynağı bu defa net olarak belli oldu. Ağrısı bütün vücudunuzu sarsada yaranın kaynağı kalbinizde. Bizim dediğiniz kendi memleketinizin öz çocuklarında. Yani bizim rakibi ya da düşmanı dışarı da aramamıza gerek yok. En büyük darbe bizim kendi şehrimizdenmiş. Fatih Ceyhan ne kadar çırpınırsa çırpınsın alacağı yol sadece kendi gücü ve inancı ile birlikte arkasında binlerce taraftar ile sınırlı kalacak. Halk irade koyacak ve hem kendi öz evladımız olan Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan`a hem de takımına sahip çıkacak. Efkarımız bitmez. Çünkü bu şehirde dertten daha çok ne var. Nereye el atarsanız oradan kopuyor canınızı güvendiğiniz ipler. O sebeple herkes saflarını sıkılışatıracak ve takımına kendisi sahip çıkacak.

Yeni sezon öncesi herkes büyük bir merakla Fatih Mehmet Ceyhan`ın atacağı adımları ve yapacağı transferleri bekliyor. Son 4 haftaya kadar forma reklamı bile gelmeyen Kahramanmaraşspor, kaderine terk edilir. Sahipsiz, başkansız, yönetimsiz kalır ve tarihin tozlu raflarında ki yerini alır. Merak etmeyin Fatih Ceyhan yine tek başına da kalsa gereken takviyeleri yapacaktır. Merak edeceğimiz tek şey var. O da bu şehrin iradesi bu takımı evlatlık görmekten ne zaman vazgeçecek.


SERDAR BURSALI

28.05.2015 12:55:07


Bekir Büyükkurt Türkiye Birincisi Oldu

Restorasyonu Tamamlanan 5 Camii Daha İbadete Açıldı

Pusula Maraş’tan Gençlere Ramazan Temalı Ödüllü Fotoğraf Yarışması

BAŞKAN AKPINAR: “12 ŞUBAT RUHU, ASRIN FELAKETİNDE YENİDEN DİRİLDİ”

Kahramanmaraş Hızlı Tren Ağına Entegre Ediliyor

KMTSO Başkanı Buluntu’dan 12 Şubat Mesajı

"Kurtuluş Ruhu" 106. Yılında

KSÜ’de Deprem Şehitleri İçin Mevlid-i Şerif Programı ve Anma Töreni Düzenlendi

Kahramanmaraş’ta CHP TBMM Grup Toplantısı Yapıldı

Türkoğlu’nda kar seferberliği vatandaştan tam not aldı

Görgel: “Tarihi Kapalı Çarşı’mızın Restorasyonu Tamamlanıyor”

Kırmızı Yelekliler Derneği'nden Kahramanmaraş ziyareti

AKOM’dan Yağmur ve Kar Uyarısı

Ülkü Ocakları'ndan Anlamlı Destek

Başkan Gül'den YENAD'a Ziyaret

Başkan Çetinkaya’dan Gazetecilere Anlamlı Buluşma

KMTSO Başkanı Buluntu’dan 2025 yılı değerlendirmesi