Emperyalist Güçlerin Silahı: Terör

 

 

Sevgili Okurlar!

Bilindiği üzere İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı teröristler tarafından hunharca şehit edilmiştir. Öldürülen bu masum insana sıkılan kurşunlar devletimize ve milletimize kastetmiş hainler tarafından yapılmıştır. Şehitlerimizin kanlarıyla Lanetlenmiş olan bu zalimler yaptıklarının bedelini ödemişler ve Şeytanla birlikte sonsuza dek kötülüğün girdabında hayvani hırsın çocukları olarak anılacaklardır.

 Teröristler, kendilerini yozlaştıranlarla ve suç iştirakçileriyle birlikte kör ve azgın iradelerini öfke, korku, kıskançlık, kin, hırs ve şiddet yüklü bedenleriyle çekecekleri sonsuz cezaya da sürüklenmişlerdir.  İsyan günahıyla lekelenen teröristler, iyiyi, güzeli yaşayanlara düşman, ahlaksız ve günahkârlar karşısında amansız dost, doğruyu, daleti, vatanperverliği yaşayanlara karşı terörist, zalim insanlar karşısında ahlak yasalarını bir tarafa bırakarak daha aşağı derecelerde rol alanlardır. Bunlar, birliği ve beraberliği bozan, etrafa korku, kaygı ve dehşet saçan, çevresindekilerce  kayrılıp iltifata boğuldukça  insanlık duygusunu yitirenleridir. Toplum ve milletimizin çözülmesini, bölünüp parçalanmasını, insanlar arasında var olan sevgi ve sevincin ıstıraba çevrilmesini, ülkemizin kana bulanmasını, bireysel ve toplumsal bağların koparılmasını gerçekleştirmek için programlandırılan şeytani / emperyalist güçlerin uşağıdır bunlar.

Değerli Okuyucular!

Şeytanın, fitne ve desisenin neşet ettiği yerde iyiliğin, güvenin, vefanın bulunması mümkün mü? Şeytana uyarak kibirle, talanla, ihanetle, her türlü suçu işleyerek gözü dönmüş hainlerin ne denli çekilmez caniler olduğunu bu ülkede bilmeyen kaldı mı? 


M. KEMAL ATİK

1.04.2015 13:10:50


KSÜ Kampüs Kablosuz Ağ Altyapısı Genişletildi

Goalball’da Gümüş Zafer

Ampute Futbol Türkiye Kupası Finali Kahramanmaraş’ta!

Göreve atanmasının 113. gününde, 113 partiliyle birlikte Ankara’ya ziyaret

Kahramanmaraş’ın talepleri tek tek Ankara gündeminde

TYB Kahramanmaraş Şubesi tarafından “Batılılaşma İhaneti’ni Yeniden Okumak” Programı Düzenledi

Kahramanmaraş’ın ilk elektrikli otobüslerinin sevkiyatı başladı

İş İnsanı Mesut Şahinkanat’a Anlamlı Plaket

Büyükşehir, Melek’in En Büyük Hayalini Gerçekleştirdi

Milli Savunma Bakanlığı, Onikişubat Belediyesi’nin dünyanın en büyük Türk Bayrağı’nı uzaydan görüntüledi

Onikişubat Belediyesi’nin Kahramanlık Türküleriyle Cumhuriyet Konseri’ne yoğun ilgi

Cumhuriyet Yürüyüşü’nde Kahramanmaraş Tek Yürek Oldu

Gül’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Cumhuriyetin 102. Yılına Özel Konser KSÜ’de Gerçekleştirildi

Güreşin Kalbi Kahramanmaraş’ta Attı

TGGF Başkan Vekili Şahin Hopur’dan Milli Takıma Moral Ziyareti

Dulkadi̇roğlu Beledi̇yesi̇ ve Ti̇caret İl Müdürlüğünden Ortak Deneti̇m