Hasırcıoğlu AVM 5. Şubesini Açtı
Gündem 5.10.2018 07:31:33 0

Hasırcıoğlu AVM 5. Şubesini Açtı

Kolay ödeme imkanıyla 88 bin ürünü müşterilerin beğenisine sunan Hasırcıoğlu AVM 5. şubesini sanatçı Koray Avcı'nın katıldığı programla Tekerek'te açtı.

Boğaziçi Mahallesi Malik Ejder Sitesi altında hizmet vermeye başlayan 5. Şube aile büyüklerinin ve çeşitli firmaların bölge müdürlerinin katıldığı programla açıldı. Kur'an-ı Kerim'in okunmasının ardından Hasırcıoğlu AVM'nin 5. şubesinin açılış kurdelesi kesildi. Daha sonra Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı'nın mini konseri sunuldu.

Mehter konserinden sonra binlerce Kahramanmaraşlının katıldığı programda sesine güvenen vatandaşlar türkü seslendirerek çeşitli hediyelerin sahibi oldu.


Coşkuyla devam eden Kahramanmaraş'ın en büyük alış veriş merkezlerinden Hasırcıoğlu AVM 5. Şubenin açılışında ünlü sanatçı Koray Avcı'nın sahne almasıyla alanı sevinç çığlıkları sardı. Birbirinden güzel eserlerini seslendiren Koray Avcı, binlerce Kahramanmaraşlıya doyumsuz gece yaşattı. Hasırcıoğlu AVM 5. Şubenin açılışına katılanlar hem çeşitli hediyeler kazandı hem de Koray Avcı konseriyle gönlünce eğlendi.


Hasırcıoğlu AVM Yönetim Kurulu Başkanı Halil Hasırcı gazetecilere yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: "Kahramanmaraş'ta 5. Mağazamızı açıyoruz, bizim amacımız insanlara hizmet etmek. Piyasanın daralan şartlarında insanlara daha rahat alış veriş imkanı sağlamak. Kredi kartsız taksit imkanı sağlamak. Önden peşinatsız, kredi kartsız, 15-20 ay müşterilere taksit imkanı sunmak. İnsanların aradığı her şeyi, halısından, perdesinden, zücaciyesinden, 88 bin çeşidi insanların hizmetine sunmaya çalışıyoruz. Tek amacımız, tek gayemiz, 10 şubemizin olması ve çalışan sayımızın 300 olması."


"FİYATLAR YÜKSELDİĞİNDE BUNU FIRSATA ÇEVİRMEDİK"


Son dönemde döviz kurlarında yaşanan yükselişi fırsata çevirmek gibi girişimde bulunmadıklarının altınız çizen Hasırcı şu şekilde konuştu: "Piyasalar daraldı, herkesin batarsınız, çıkarsınız dediği ortamda biz yardımcımız Allah dedik, daha fazla insana nasıl ekmek, aş sağlarız diye düşündük. Fiyatlar yükseldiğinde hemen zam yapmadık, yani bunu fırsata çevirmedik. Memleketimize katkı sağlamak derdinde olduk, Allah da yardım ediyor bir şekilde işlerimizde rast gidiyor."


HASIRCIOĞLU'NUN 6. ŞUBESİ DOĞUKENT'TE GELECEK


Kahramanmaraş'ta açacakları 6. Şubenin müjdesini veren Yönetim Kurulu Başkanı Hasırcı şöyle konuştu: "Şehrimizin dört bir tarafında olmak istiyoruz, halkımız davet ediyor, çok istiyor. Doğukent'te yerimizi aldık, inşallah yakın zamanda böyle büyük bir mağaza açacağız inşallah. Hasırcıoğlu'nun bir hayali var, daha fazla insana iş imkana sağlamak."


"TÜRKİYE'NİN BÜTÜN VİLAYETLERİNDE OLMAK İSTİYORUZ"


Türkiye'nin bütün illerinde şube açmayı hayal ettiklerini açıklayan Hasırcı şunları ifade etti: "Türkiye'mizin değişik yerlerinde mağaza açmak istiyoruz. Niçin istiyoruz, burada bir kardeşimiz, Hakkari'ye, Şırnak'a göreve gittiği zaman orada bir yeri olsun, evi olsun. Türkiye'nin her hangi bir köşesine gittiğinde kendi evi gibi göreceği bir mağazası olsun istiyoruz. İnşallah Türkiye'nin bütün vilayetlerinde olmak istiyoruz."



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

30.7° / 18.3°

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı