Vali Coşkun, Öğrencilerin Karne Heyecanına Ortak Oldu

Vali Coşkun, Öğrencilerin Karne Heyecanına Ortak Oldu

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı 2. Döneminin sona ermesiyle birlikte ilimizde 322 bin öğrencimiz karne sevinci yaşadı.

Valimiz Ömer Faruk Coşkun’da protokol üyeleriyle birlikte, Onikişubat Şehit Ömer Faruk Sayıl İlkokulu’nda gerçekleştirilen karne dağıtım törenine katılarak, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

Karne dağıtım töreni esnasında öğrencilerle yakından ilgilenerek bir süre sohbet eden Vali Coşkun, öğrencilere tatilini iyi değerlendirmeleri, bol bol kitap okumaları ve iyi dinlenmeleri yönünde tavsiyelerde bulundu.

Karne dağıtım töreni sonrasında öğretmenler odasını da ziyaret eden Vali Coşkun, öğretmenler ve okul idarecileriyle de bir süre hasbihal ederek yıl boyunca göstermiş oldukları gayretten dolayı teşekkürlerini iletti.

Vali Coşkun karne dağıtım töreni sonrasında yaptığı açıklamada, “2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı 2. Dönemini hayırlısıyla bugün tamamladık. Ben öncelikle bütün eğitim camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Bilindiği üzere geçtiğimiz iki yıl içerisinde Pandemi nedeniyle çoğunlukla uzaktan eğitim gerçekleştirildi. Öğrencilerimizle yüz yüze eğitim maalesef istenilen düzeyde yapılamamıştı. Hamdolsun bu sene yüz yüze eğitimde çok fazla kesinti olmadan eğitim-öğretim dönemimizi gerçekleştirmiş olduk.

İlimizde bu eğitim-öğretim döneminde 322 bin öğrencimiz karne aldı, 18 bin 900 öğretmenimiz de başarıyla görev yaptı.

Bu vesileyle eğitim ve öğretime katkı sunan eğitim camiamızın neferleri öğretmenlerimiz başta olmak üzere, Milli Eğitim Müdürlüklerimizin değerli personeline, kıymetli velilerimize ve geleceğimizin teminatı öğrencilerimize teşekkür ediyorum, dedi.

Karne dağıtım töreni hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

 



Nazlı Balduk İlkokulunda 23 Nisan Coşkusu
SOGEM, Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimiyle Kapılarını Açtı
Sular Sağlık’tan Anlamlı Ziyaret
Elmalar’ın İçmesuyu Sorununa 15 Milyonluk Yatırım
Zeytin Üretimine Değer Katacak Seminer Büyük İlgi Gördü
TKDK'DAN Döngel'e İlk Turizm Desteği
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. KSÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğrencileriyle Kariyer Buluşmasında Bir Araya Geldi
İstiklal’in Minik Yüreklerinden Türk Polis Teşkilatı’na Anlamlı Ziyaret
Hilmi Çalkaya, Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Madalya Günü Coşkusu Kıraç Konseriyle Taçlandı
Pazarcık ilçe emniyet müdürü vefat etti
Onikişubat Belediyesi’nden Ramazan ayında gönüllere dokunan hizmetler
Sümbüllü Kavşağı – Batı Çevre Yolu Bağlantı ile Sanayi Kavşağı projelerinde ilk adımlar atıldı
KMTSO Geleneksel İftar programı ve genişletilmiş meclis toplantısı gerçekleştirildi
Ekinözü’nde Gönül Sofrası Kuruldu, Yeni Müjdeler Paylaşıldı