Muhammed Aydoğar’a Kahramanmaraş’ta tam yetki!

Muhammed Aydoğar’a Kahramanmaraş’ta tam yetki!

Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Muhammed Aydoğar, seçim sonrası hakkında ortaya atılan iddialardan dolayı aklanınca, genel merkezden tam yetki aldı.

31 Mart seçimlerinin ardından Kahramanmaraş’ta önemli bir başarı elde ederek, partinin ilk belediye seçiminde 3 belediye birden kazanılmasında, Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve İl Başkanı olarak önemli pay sahibi olan Aydoğar’ın hakkında ortaya çeşitli iddialar atıldı.

Çeşitli sosyal medya kanalları ve haber sayfaları aracılığıyla duyurulan bu iddialara ilişkin sessizliğini koruyan Aydoğar, konuya ilişkin bir açıklama yapmayarak partisinin genel merkezinin incelemesini tamamlamasını bekledi.

Partinin görevlendirdiği müfettişlerin yaptığı araştırmalar sonrası hakkındaki bütün iddiaların asılsız olduğu belirlenen ve aklanan Aydoğar’a, yeni dönem için tam yetki verildi.

Kahramanmaraş teşkilatlanmasının bu karar sonrası yeniden yapılanması ve bazı ilçelerde değişiklik yapılması bekleniyor. 
 



Nazlı Balduk İlkokulunda 23 Nisan Coşkusu
SOGEM, Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimiyle Kapılarını Açtı
Sular Sağlık’tan Anlamlı Ziyaret
Elmalar’ın İçmesuyu Sorununa 15 Milyonluk Yatırım
Zeytin Üretimine Değer Katacak Seminer Büyük İlgi Gördü
TKDK'DAN Döngel'e İlk Turizm Desteği
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. KSÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğrencileriyle Kariyer Buluşmasında Bir Araya Geldi
İstiklal’in Minik Yüreklerinden Türk Polis Teşkilatı’na Anlamlı Ziyaret
Hilmi Çalkaya, Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Madalya Günü Coşkusu Kıraç Konseriyle Taçlandı
Pazarcık ilçe emniyet müdürü vefat etti
Onikişubat Belediyesi’nden Ramazan ayında gönüllere dokunan hizmetler
Sümbüllü Kavşağı – Batı Çevre Yolu Bağlantı ile Sanayi Kavşağı projelerinde ilk adımlar atıldı
KMTSO Geleneksel İftar programı ve genişletilmiş meclis toplantısı gerçekleştirildi
Ekinözü’nde Gönül Sofrası Kuruldu, Yeni Müjdeler Paylaşıldı