Eğt.-Kült.

Eğt.-Kült. Haberleri

Kitap Fuarı için geri sayım başladı

Kitap Fuarı için geri sayım başladı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Güngör bu yıl 8’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap ve Kültür Fuarı öncesi hazırlık çalışmalarını inceledi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, 8’inci Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı için devam eden hazırlık çalışmalarını inceledi. Kahramanmaraş Fuar Merkezi’nde (KAFUM) 14 Ekim Cuma günü start alacak fuarda geri sayımın başladığını belirten Başkan Güngör, “Geleneksel hale getirdiğimiz Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı’nın bu yıl 8’incisini düzenliyoruz. Anadolu’nun en büyük kitap fuarı olma özelliği taşıyan bu organizasyonumuzu hemşehrilerimizle buluşturacak olmanın sevinci ve heyecanı içindeyiz. Fuar alanımızda tefrişat işleri tamamlanıyor, inşallah güzel bir fuar dönemi geçireceğiz” ifadelerini kaydetti. 
 
Sezai Karakoç’u Kitaplarla Yâd Edeceğiz 
Yüzlerce yayınevi ve yazar ile on binlerce eserin Kahramanmaraşlılarla buluşturulacağını ifade eden Başkan Güngör, “Fuarımızı, geçtiğimiz yıl rahmeti rahmana uğurladığımız Türk edebiyatımızın en önemli portrelerinden Sezai Karakoç’a Saygıyla temasıyla gerçekleştireceğiz. Fahri hemşehrimiz olan üstadımızı bu vesileyle bir kez daha yâd etmiş olacağız. Bu yıl, inşallah yüzlerce yayınevi ve yazar ile on binlerce eseri hemşehrilerimizle buluşturacağız. Geçtiğimiz yıl 250 bin ziyaretçiyi fuarımızda ağırlamıştık, bu yılki hedefimiz daha fazla. 14 Ekim Cuma günü başlayacak Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarımıza tüm kitapseverleri davet ediyoruz” dedi. 
 



Anahtar Kelimeler: Kitap Fuarı sayım başladı
Nazlı Balduk İlkokulunda 23 Nisan Coşkusu
SOGEM, Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimiyle Kapılarını Açtı
Sular Sağlık’tan Anlamlı Ziyaret
Elmalar’ın İçmesuyu Sorununa 15 Milyonluk Yatırım
Zeytin Üretimine Değer Katacak Seminer Büyük İlgi Gördü
TKDK'DAN Döngel'e İlk Turizm Desteği
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. KSÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğrencileriyle Kariyer Buluşmasında Bir Araya Geldi
İstiklal’in Minik Yüreklerinden Türk Polis Teşkilatı’na Anlamlı Ziyaret
Hilmi Çalkaya, Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Madalya Günü Coşkusu Kıraç Konseriyle Taçlandı
Pazarcık ilçe emniyet müdürü vefat etti
Onikişubat Belediyesi’nden Ramazan ayında gönüllere dokunan hizmetler
Sümbüllü Kavşağı – Batı Çevre Yolu Bağlantı ile Sanayi Kavşağı projelerinde ilk adımlar atıldı
KMTSO Geleneksel İftar programı ve genişletilmiş meclis toplantısı gerçekleştirildi
Ekinözü’nde Gönül Sofrası Kuruldu, Yeni Müjdeler Paylaşıldı