KAMEK'te Yeni Eğitim Dönemi başladı

4.11.2022 15:25:00

Kahramanmaraş Meslek Edindirme ve Sanat Eğitimi Kursları, 36 branşta bin 59 kursiyerin katılımıyla yeni eğitim dönemine başladı.

Vatandaşların el becerilerini geliştirmek ve mesleki yeteneklerini artırmalarına katkıda bulunmak için hayata geçirilen Meslek Edindirme ve Sanat Eğitimi Kursları (KAMEK) 36 branş ve bin 59 kursiyerle yeni eğitim dönemine başladı. 

“Çok Büyük Katkısı Oldu” 
Ahşap Boyama Atölyesi kursiyerlerinden Büşra Yalçın, “Bir aydır Ahşap Boyama Atölyesi’nde eğitim alıyorum. Kendimi geliştirmem açısından bana çok büyük katkısı oldu. Burada çok faydalı bilgiler ve farklı boyama teknikleri öğrendik. Melek Özkarcı ise, “Ev hanımıyım. KAMEK Kursları bizlere çok şeyler kazandırdı. Özellikle bütün hanımların kurslara katılmalarını tavsiye ediyorum.
 
“Yeni Bir Meslek Edinmemize Katkı Sağlıyor” 
Ev hanımı olduğunu belirten Serap Örçan, “Bir aydır Ahşap Boyama ve Rölyef Sanatı atölyelerinde eğitimler alıyorum. Boş vakitlerimizi değerlendirmemiz açısından çok faydalı bir etkinlik oluyor. Yeni hobiler ediniyoruz. El becerilerimizin gelişmesi açısından da çok önemli bir faaliyet. Burada aldığımız eğitimler neticesinde yeni bir meslek edinme ve ev ekonomisine katkıda bulunma imkânımız oluyor. Özellikle bütün ev hanımlarının KAMEK Kurslarına katılmalarını tavsiye ediyorum” ifadelerini kaydetti. 
 



Anahtar Kelimeler: KAMEK' Eğitim Dönemi başladı
1

Başkan Akpınar, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

2

Enerji de Kadının Ayak Sesleri

3

Hemşehrimiz Işıksalan “ULUSAL TV”de

4

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

5

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"