Tarih: 30.07.2015 13:14

Ertaş, Kahramanmaraş Ruhu Olan Bir Şehir

Facebook Twitter Linked-in

Üniversite eğitimi için geldiği Kahramanmaraş'tan kopamayan ve görev aldığı özel kurum, Kamu ve Sivil toplum Kuruluşlarındaki başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Muhammed Fatih Ertaş, 2005 yılından bu yana Kahramanmaraş Belediyesinin çeşitli birimlerinde görev aldı.

Kahramanmaraş'ta iş hayatına başlayan ve evliliğini de Kahramanmaraş'ta yapan Ertaş çeşitli hizmetlerin gelmesinde de öncü oldu.

BASIN KAHRAMANMARAŞ'IN  9. MİLLETVEKİLİ

Basın camiasıyla kaliteli bir iletişim kurmayı hedefleyen Ertaş, "Basın bu memleketin 9. Milletvekili sayılır. Kentin sorunlarını dile getiriyor, çözüm üretmeye çalışıyor. Millete ve kamuya vekaleten hizmet eden basın görmezden gelinecek bir kurum değil. Halka doğru bilgileri aktarmakla yükümlü olan bu kuruma Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak gerekli desteği vereceğiz.  Belediyeler kanunundaki maddelerden biri olan, yapılan hizmetleri halka duyurmak maddesini basın yayın aracılığıyla yapıyoruz." dedi.

Basın, paydaş analizlerimizde çözüm ortaklarımız diyerek sözlerine devam eden Ertaş,  basına doğru haberi zamanın da ulaştırmayı hedeflediklerini açıkladı.

Her alanda "Faydalı İnsan Olmak" düsturunu şiar edinen Ertaş, 2014 yılında Sütçü İmam Üniversitesinin Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Anabilim dalında da; "Bir Halkla İlişkiler Uygulaması Olarak Çözüm Masası" konulu master çalışmasıyla çeşitli illerin de örnek aldığı bu uygulamayı hayata geçirdi.

Kahramanmaraş'ın kendisi için farklı bir yeri olduğunun altını çizen Ertaş, "Kahramanmaraş'ın Tarihi, doğası, havası suyu, ekonomisi ile ruhu olan bir şehir olduğunu ve sokaklarda gezerken bu ruhu hissedebildiğini söyledi.(SİBEL ATICI)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —