Tarih: 28.07.2015 10:48

Dilipak, Millet En İyi Noterdir

Facebook Twitter Linked-in

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak, "7 Haziran seçimleri akabinde çıkan sonuçlar milletin kararıdır. Millet en iyi noterdir. Siyasi partilerin de bu sonuca saygı duymaları gerekmektedir." dedi

Benim gönlümden geçen tek başına iktidar olmamız sözleriyle devam eden Milletvekili Dilipak, koalisyon görüşmelerinin sürdüğünü, koalisyon hükümetinin kurulamaması ve olası bir erken seçim durumunda Ak Partinin oylarını arttıracağına inandığını belirtti.

Batılı güçler ve Paralel yapının her gün farklı senaryolar yazdığına da değinen Uğur Dilipak, Ak Parti Türkiye ve Dünyanın geleceğini okuyor ancak vatandaşların da bu senaryoları iyi yorumlaması gerektiğini belirtti.

Geçtiğimiz hafta içerisinde Suruç'ta ve akabinde yaşanan olaylara da değinen Milletvekili Dilipak, "Kandan beslenen, eli kanlı terör örgütünün kamplarının yerle bir edildiğinin altını çizerken, terör kimden ne şekilde gelirse gelsin lanetliyorum." dedi.

 HDP seçmeninin özgür iradesi yok diyerek sözlerine devam eden Dilipak, "HDP, kendisine verilen güveni boşa çıkardı, seçmeninin iyi niyetini de su istimal etti. Bu sebepler HDP'ye oy kaybettirecek." dedi.

Koalisyon da yer almamak için direnen MHP'yi de eleştiren Dilipak, MHP'nin muhalefette kalma ısrarının, olası bir erken seçimde oy kaybına sebep olabileceğini söyledi.

Dilipak, muhtemel bir erken seçim gündeme geldiğinde, AK Partinin Kahramanmaraş'ta oyunu arttıracağına inandığını belirtirken,  Ak Partinin Kahramanmaraş'ı 7 milletvekili ile mecliste temsil etmesi ihtimalinin yüksek olduğunu da sözlerine ekledi.(SİBEL ATICI)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —