Büyükşehir envanterine “Asfalt Yama Robotu” ekledi

Büyükşehir envanterine “Asfalt Yama Robotu” ekledi

3 Milyon TL’ye alınan asfalt yama robotunun hayırlı olmasını dileyen Başkan Güngör, “ Yol yapım ve onarımda gücümüze güç kattık” dedi.

Büyükşehir’in araç filosuna asfalt yama robotu eklendi. Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığı’nın hizmetine tahsis edilen yeni araç; ilçelerin ve mahallelerin ulaşım standardının artırılmasına  katkı sağlayacak.

Gücümüze Güç Kattık
Yeni hizmet aracının hayırlı olmasını dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Hizmet kalitemizi ve kapasitemizi artırmak için filomuza yeni ekipmanlar ve araçlar kazandırıyoruz. 3 Milyon TL’lik yatırımla filomuza kazandırdığımız; tam donanımlı asfalt yama robotumuzla hem iş kalitemiz hem de kapasitemiz daha da artacak. Yol yapım ve onarımda gücümüze güç kattık. Yeni aracımız hayırlı olsun. Her alanda hizmet kalitemizi ve kapasitemizi artırmak için çalışmalarımız artarak devam edecek” dedi.



Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı
Başkan Hanifi Toptaş’tan Kahramanmaraş İstiklalspor’a Tebrik Mesajı
Büyükşehir, İstiklalspor’un Şampiyonluk Yolculuğunu Dev Ekranda Sporseverlerle Buluşturdu
Büyükşehir’den Dulkadiroğlu’na Gençlik Merkezi
Nurhak’ta Tatlar ve Yeni Mahalle’yi Karayoluna Bağlayan Arter Genişletiliyor
Ergonomik Çalışma Masası ile Konforlu Çalışma Alanları