Arslan Beyin Oğlu Mahmut Toğuz Milletvekili Aday Adayı Olacağını Açıkladı

Arslan Beyin Oğlu Mahmut Toğuz Milletvekili Aday Adayı Olacağını Açıkladı

Kahramanmaraş Milli Mücadele Komutanı Arslan Beyin oğlu ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclis 2. Başkanvekili Mahmut Toğuz, AK Parti’den Milletvekili aday adayı olacağını açıkladı.

AK Parti’den Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı olmak için Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi 2. Başkanvekilliği görevinden istifa ettiğini açıklayan Mahmut Toğuz, ülkeye ve Kahramanmaraş’a daha iyi hizmet etmek için bu kararı aldığını ifade etti. 
 

Aday adaylığı kararı aldıktan sonra toplumun birçok kesiminden kendisine destek geldiğine dikkat çeken Toğuz, Kahramanmaraş’ta da bir karşılığının olduğunu dile getirdi. 
 

Kahramanmaraşlıların kendisine destek olacağına inandığını söyleyen Toğuz, bu kararı almasında da hemşehrilerine daha çok hizmet etme aşkının ön plana çıktığına vurgu yaptı.
 

Arslan Beyin çocukları ve ailesi olarak her zaman ülke menfaatlerini kendi menfaatlerinden daha önde gördüklerine dikkat çeken Toğuz, ülke kaygısıyla yatıp, ülke kaygısıyla kalktıklarını belirtti.
 

Türkiye’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk döneminde Arslan Beyin de Milletvekilliği yaptığını hatırlatan Toğuz, her zaman siyasetin içinde olduklarını kaydetti.
 

Toğuz, ülkenin geleceğini, ülkede neler olup bittiğini, ülkenin karşılaşacağı tehlikeleri her zaman değerlendirerek hareket ettiklerini aktardı. 

AK Parti döneminde elde edilen kazanımların kaybedilmemesi gerektiğine değinen Toğuz, bu dönemde ülke içinde ve dışında elde edilen başarıların devam etmesinin önemli olduğunun altını çizdi. 
 

“ARSLAN BEYİN OĞLUNA BAŞKA PARTİLİ OLSA BİLE OY VERECEKLERİNİ BİLİYORUM”
Milletvekili aday adayı olacağını açıklayan Mahmut Toğuz yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: “Bizim Kahramanmaraş’ta karşılığımız olduğunu görüyoruz, ben Arslan Beyin oğluyum, hiçbir Kahramanmaraşlının bana itiraz etmeyeceğini, bu adam da nereden geldi de aday adayımız oluyor demeyeceğini çok iyi biliyorum. Ben Kahramanmaraşlının farklı olduğuna da inanıyorum. Davasına sahip çıkacağını, bu ülkenin geleceğini benden fazla düşüneceğine inanıyorum.  Arslan Beyin oğlunu da kucaklayacaklarını, hiç itiraz etmeyeceklerini, hatta başka partili olsa bile bana oy vereceklerini biliyorum, inanıyorum.
 

“ÜLKEMİN GELECEĞİNE HİZMET ETMEK İÇİN ADAY ADAYI OLUYORUM”
İşin açığı ben bu davaya, ülkemin geleceğine hizmet etmek istiyorum, onun için aday adayı oluyorum. Allah izin verirse de, Arslan Bey nasıl Maraşlıya, ülkeye hizmet ettiyse bizde onun çocuğu olarak ülkemize hizmet edeceğiz.” 
 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclis 2. Başkanvekilliği döneminde Kahramanmaraşlılara en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştığını aktaran Toğuz şu şekilde konuştu: “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör Beyle çok uyumlu Belediye Meclis üyeliği yaptık. Büyükşehirden de Dulkadiroğlu İlçe Meclisinden de istifa ettim, bir yola çıktık Allah’ın izniyle. Büyükşehirde bize Eğitim, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanlığını verdiler. Hizmet ettik, hizmet etmeye çalıştık. Maraş Milli Mücadelesinin toplumda çok iyi bilinmediğini, anlamadığını gördük onu yerleştirmeye çalıştık ve büyük oranda da başarılı olduk.” 

 

Haber : MEHMET SERHAT TOPALCA
 



Nazlı Balduk İlkokulunda 23 Nisan Coşkusu
SOGEM, Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimiyle Kapılarını Açtı
Sular Sağlık’tan Anlamlı Ziyaret
Elmalar’ın İçmesuyu Sorununa 15 Milyonluk Yatırım
Zeytin Üretimine Değer Katacak Seminer Büyük İlgi Gördü
TKDK'DAN Döngel'e İlk Turizm Desteği
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. KSÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğrencileriyle Kariyer Buluşmasında Bir Araya Geldi
İstiklal’in Minik Yüreklerinden Türk Polis Teşkilatı’na Anlamlı Ziyaret
Hilmi Çalkaya, Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Madalya Günü Coşkusu Kıraç Konseriyle Taçlandı
Pazarcık ilçe emniyet müdürü vefat etti
Onikişubat Belediyesi’nden Ramazan ayında gönüllere dokunan hizmetler
Sümbüllü Kavşağı – Batı Çevre Yolu Bağlantı ile Sanayi Kavşağı projelerinde ilk adımlar atıldı
KMTSO Geleneksel İftar programı ve genişletilmiş meclis toplantısı gerçekleştirildi
Ekinözü’nde Gönül Sofrası Kuruldu, Yeni Müjdeler Paylaşıldı