Göksun`da Öğrencileri Sınavlara Belediye Hazırlıyor

Göksun`da Öğrencileri Sınavlara Belediye Hazırlıyor

Öğrenci dostu Göksun Belediyesi, ilçe genelinde Akademik Başarıyı artırmak amacıyla ilçedeki ortaokul ve lise öğrencilerinin LGS (Liseye Geçiş Sınavı) ve TYT (Temel Yeterlilik Sınavı) sınavlarına hazırlanmaları için Kazanım Değerlendirme Testi yapıyor.

Göksun Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında yapılan Kazanım Değerlendirme Testine ilçe genelindeki 17 Ortaokul ve 13 Lisede eğitim gören toplam 1600 öğrenci katılıyor.

 

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şeref Kayacan ile birlikte Fatih ve Turnabucağı Ortaokullarını ziyaret ederek ilk sınav öncesi öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.

 

Bugünün öğrencilerinin geleceğin yöneticileri olacağına işaret eden Başkan Aydın, öğrencilerden bu bilinçle hareket etmelerini ve kendilerini geleceğe hazırlamalarını istedi.

 

Göksun belediyesi olarak her zaman öğrencilerin yanında olduğunu anımsatan Başkan Aydın, şunları kaydetti:

 

"Bizler yerel yöneticiler olarak eğitim faaliyetlerini temel belediyecilik hizmetleri kadar önemsiyor ve bu alanda sizlerin geleceğe en iyi şekilde hazırlanmanız için çalışıyoruz. Siz kıymetli öğrencilerimizden beklentimiz iyi yetişmiş, dünyayı tanıyan, kendine güvenen, araştıran ve sorgulayan, milli ve manevi değerlerine bağlı bir insan olmanızdır. Stresten ve heyecandan uzak bir şekilde sınava girmeniz durumunda bilgi ve birikimlerinizi en üst düzeyde yansıtacağınıza inanıyorum. Bu yapmış olduğumuz Kazanım Değerlendirme Testlerini sizlerin sınav ortamına ve heyecanına hazır olmanız için yapıyoruz. Birazdan yapılacak olan Kazanım Değerlendirme Sınavı ve sene sonunda yapılacak olan LGS`de sizlere başarılar diliyorum.

 

Göksun Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile hayata geçirilen proje kapsamında yılsonuna kadar LGS ve TYT alanında 4'er adet olmak üzere toplam 8 adet Kazanım Değerlendirme Testi yapılacak.

 

 



Gül; “Alın teriyle yükselen Türkiye’yi birlikte inşa ediyoruz.”
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı
Başkan Hanifi Toptaş’tan Kahramanmaraş İstiklalspor’a Tebrik Mesajı
Büyükşehir, İstiklalspor’un Şampiyonluk Yolculuğunu Dev Ekranda Sporseverlerle Buluşturdu
Büyükşehir’den Dulkadiroğlu’na Gençlik Merkezi
Nurhak’ta Tatlar ve Yeni Mahalle’yi Karayoluna Bağlayan Arter Genişletiliyor
Ergonomik Çalışma Masası ile Konforlu Çalışma Alanları
TUSAŞ Yatırımında Sona Gelindi
“Altı Üstü Bilinç” adlı oyun büyük beğeni topladı
KSÜ’de “Doğu Türkistan Söyleşisi” düzenlendi
Canlı Hayvan Borsası’nda Kurban Satış Yerleri Kiralama İşlemi 15 Mayıs’ta Başlayacak
Başkentte Kahramanmaraş Rüzgârı
Tomsuklu OSB’ni̇n yeni̇ Başkanı Mustafa Buluntu oldu
Yeni Kahramanmaraş Stadyumu projesi hayata geçiriliyor
Gül; “Alın teriyle yükselen Türkiye’yi birlikte inşa ediyoruz.”
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı