Kahramanmaraş İletişim Başkanlığı'nda Tecrübe Kürsüsünde

Kahramanmaraş İletişim Başkanlığı

23-25 Aralık 2021 tarihleri arasında Cumhurbaşkanlığı Ankara İletişim Başkanlığı Toplantı salonunda yapılan CİMER Eğitim ve Bilgilendirme Toplantısında Kahramanmaraş İl Koordinatörlüğü görevini 2006 yılından bu yana yürüten ve 2015 Yılında CİMER Sistemin

Ankara'da Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı konferans salonunda  Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) Kurum Yetkilileri, Cevap-Onay Yetkilileri ve Birim Yetkililerinin katılımıyla CİMER Eğitim ve Bilgilendirme Toplantısı yapıldı.

Toplantıda açılış konuşması yapan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Devletin meşruiyeti milletten gelir. Milletine hizmet eden devlet büyük bir devlettir. Vatandaşın memnuniyetini artırmak, kurumlar arası iş birliğini artırarak mümkündür. İletişim Başkanlığı'nda bugün bu gayretle Cimer Eğitim ve Bilgilendirme Toplantısı'nı gerçekleştiriyoruz." dedi.

CİMER'in kurumun en hayati fonksiyonlarından biri olduğunu vurgulayan Altun, CİMER'in gerçek anlamda katılımcı demokrasinin mümeyyiz vasıflarından olduğunu söyledi. Bu toplantıyı CİMER hakkında aydınlatıcı bilgileri, güncel gelişmeleri, yenilikleri paylaşmak için yaptıklarını ifade eden Altun toplantının her şeyden önce bir kaynaşma toplantısı olduğunu belirtti.

Toplantıya Kahramanmaraş'ı temsilen Kahramanmaraş Valiliği Basın  ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Şefi ve CİMER Kahramanmaraş İl Koordinatörü Aslan Yüzgeç, Kahramanmaraş CİMER yetkilisi Beyza Yücegök, Büyükşehir Belediyesi CİMER Koordinatörü Gazi Altun, Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü ve CİMER Koordinatörü Saniye Karakurt katıldı.

Programda CİMER Genel Koordinatörü Filiz Ulusoy'un moderatörlüğünü yaptığı Tecrübe Kürsüsü oturumunda Bakanlık, İller ve Bağlı bütün kurumların performanslarına göre yapılan değerlendirme sonucu 1 Bakanlık, 1 Genel Müdürlük, 3 il Valiliği ve 1 İl Müdürlüğünün başarılı CİMER koordinatörleri, katılımcı koordinatörlere başarılarının sırrını ve tecrübelerini anlattı. Kahramanmaraş İl CİMER Koordinatörü Aslan Yüzgeç de tecrübelerini  yaklaşık 1500 katılımcıyla paylaştı. Yüzgeç konuşmasında öncelikle İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Durmuş Ersoy'a eğitimin düzenlemesinde emeği geçen tüm ekibe teşekkürlerini sundu. Ayrıca Kahramanmaraş'ın CİMER koordinasyon başarısında en büyük desteği veren Kahramanmaraş Valimiz Sayın Ömer Faruk Coşkun'a ve Kahramanmaraş CİMER koordinatör ve kullanıcılarına teşekkürlerini arz etti.

Tecrübe Kürsüsüne Aslan Yüzgeç'in yanı sıra Milli Eğitim Bakanlığından Adnan Atmanoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğünden Leyla Koçulu, Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğünden Abdullah Oğuz, Muğla Valiliğinden İsmail Arık, İstanbul Valiliğinden Bahar Gülel de katıldı.



Gül; “Alın teriyle yükselen Türkiye’yi birlikte inşa ediyoruz.”
Nazlı Balduk İlkokulunda 23 Nisan Coşkusu
SOGEM, Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimiyle Kapılarını Açtı
Sular Sağlık’tan Anlamlı Ziyaret
Elmalar’ın İçmesuyu Sorununa 15 Milyonluk Yatırım
Zeytin Üretimine Değer Katacak Seminer Büyük İlgi Gördü
TKDK'DAN Döngel'e İlk Turizm Desteği
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. KSÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğrencileriyle Kariyer Buluşmasında Bir Araya Geldi
İstiklal’in Minik Yüreklerinden Türk Polis Teşkilatı’na Anlamlı Ziyaret
Hilmi Çalkaya, Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Madalya Günü Coşkusu Kıraç Konseriyle Taçlandı
Pazarcık ilçe emniyet müdürü vefat etti
Onikişubat Belediyesi’nden Ramazan ayında gönüllere dokunan hizmetler
Sümbüllü Kavşağı – Batı Çevre Yolu Bağlantı ile Sanayi Kavşağı projelerinde ilk adımlar atıldı
KMTSO Geleneksel İftar programı ve genişletilmiş meclis toplantısı gerçekleştirildi