Tekstil Makinacıları 8. Kez Buluşuyor

Tekstil Makinacıları 8. Kez Buluşuyor

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde; İTHİB ana sponsorluğunda ve KOSGEB'in desteğinde gerçekleşecek olan Kahramanmaraş Tekstil Makinaları Fuarı (KTM 2021) için geri sayım başladı.

11-13 Kasım tarihleri arasında, Kahramanmaraş Fuar merkezinde yapılacak olan, Türkiye ve dünyanın en önemli tekstil teknoloji üreticilerini, tekstilin yuvası Kahramanmaraş'ta sekizinci kez buluşturacak olan KTM 2021, Kahramanmaraş Fuar Merkezi'nde (KAFUM) gerçekleştirileceğini belirten, ECR Fuarcılık Yöneticisi Ümit Vural, "Son olarak 2020 yılında pandemi hijyen ve sosyal mesafe kuralları dahilinde gerçekleştirilen fuar katılımcı ve ziyaretçilerin ilgi odağı olmuştu. Uçuşların kapalı olması nedeni ile Yabancı firmaların bir kısmı ya fuara katılamadı yada Türkiye ofisleri-acentaları aracılığı ile info stand ile katılım göstermişlerdi. Geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen fuarımızın ziyaretçi sayısı bir önceki döneme göre düşmüş olsada ticaret hacimi ve ikili görüşmelerden katılımcılarımızın elde ettiği sonuçlar bakımından çok başarılı bir fuar geçirdiğimizi gördük. Türkiye'nin ve elbette dünyanın her yerinden ziyaretçiler ve katılımcılar KTM'nin büyük bir buluşma noktası olduğunu tescillemiş oldu. Bu yılki fuara yerli ve yabancı firmalardan aldığımız katılım talepleri memnuniyet verici" diye konuştu.

KTM 2021'un sadece bölgenin değil dünyanın da önemli fuarlarından biri olduğunu vurgulayan Ümit Vural,  fuarın aynı zamanda tekstil firması yöneticilerinin yanı sıra sektör çalışanlarının da ilgi odağı olduğunu ve tekstil sektöründen her kesimin bir araya geldiği ender yerlerden biri olduğunu söyledi ve ekledi: Yurt dışındaki fuar maliyetlerinin yüksek olması, Pandemi ve TL deki değer kaybı nedeniyle Yurt dışındaki bu fuarları ziyaret edemeyen sektör çalışanları için KTM fuarları büyük bir fırsat.

Uluslararası KTM 2021 Fuarı'nın sektörün önemli paydaşlarını bir araya getireceğinin altını çizen Vural, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi odası ev sahipliğinde KTM Fuarı ile eş zamanlı olarak Uluslararası Tekstil Zirvesinin yapılacak olmasının ve fuarın sağlayacağı B2B görüşme avantajı, geniş sunum olanakları ve makine şovlarının ziyaretçi ve katılımcılara yeni iş fırsatları oluşturacağını söyledi.

 



AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. KSÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğrencileriyle Kariyer Buluşmasında Bir Araya Geldi
TUSAŞ Yatırımında Sona Gelindi
“Altı Üstü Bilinç” adlı oyun büyük beğeni topladı
KSÜ’de “Doğu Türkistan Söyleşisi” düzenlendi
Canlı Hayvan Borsası’nda Kurban Satış Yerleri Kiralama İşlemi 15 Mayıs’ta Başlayacak
Başkentte Kahramanmaraş Rüzgârı
Tomsuklu OSB’ni̇n yeni̇ Başkanı Mustafa Buluntu oldu
Yeni Kahramanmaraş Stadyumu projesi hayata geçiriliyor
Gül; “Alın teriyle yükselen Türkiye’yi birlikte inşa ediyoruz.”
Nazlı Balduk İlkokulunda 23 Nisan Coşkusu
SOGEM, Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimiyle Kapılarını Açtı
Sular Sağlık’tan Anlamlı Ziyaret
Elmalar’ın İçmesuyu Sorununa 15 Milyonluk Yatırım
Zeytin Üretimine Değer Katacak Seminer Büyük İlgi Gördü
TKDK'DAN Döngel'e İlk Turizm Desteği
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. KSÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğrencileriyle Kariyer Buluşmasında Bir Araya Geldi
TUSAŞ Yatırımında Sona Gelindi