İstiklal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özgül MADO Çiftliğini Ziyaret Etti

İstiklal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özgül MADO Çiftliğini Ziyaret Etti

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi (KİÜ) Rektörü Prof. Dr. Sami Özgül, Mado Çiftliğini ziyaret etti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Küçükönder'in de eşlik ettiği ziyarette, Mado Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kanbur tarafından çiftlik faaliyetleri hakk

Mado'nun Kahramanmaraş'ın ve Türkiye'nin önemli markalarından biri olduğunu ifade eden Rektör Özgül, "Kanbur ailesi, Kahramanmaraş dondurmasının üretiminde, ülkemiz ve dünya genelinde tanıtımında öncü rol oynadılar. Bugün de dondurmamızın temel malzemeleri olan keçi sütünün nasıl üretildiğini yerinde gördük. Kendisinin deneyimleri ve geleceğe yönelik düşüncelerine ilişkin istişarelerde bulunduk. Konukseverliği için teşekkür ediyorum" dedi.

Mado Yönetim Kurulu Başkanı Kanbur ise, İstiklal Üniversitesi'nin Kahramanmaraş'ın gelişimine katkı sağlayacağına inandığını söyledi. Kanbur, "Kahramanmaraş'ta ikinci bir üniversitenin kuruluyor olması, kentimiz için bir şans. Her anlamda Kahramanmaraş'a katkı sağlayacağına inanıyorum. Özellikle Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü de, Kahramanmaraş'ın zengin mutfağı ve yerel lezzetlerinin gelişimi ve tanıtımı için önemli bir fırsat olacaktır. Bu noktada sayın Rektörümüze teşekkür ediyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte de üniversitemiz ve Kahramanmaraşlı girişimcilerimizin işbirliği ile güzel adımlar atılacaktır" diye konuştu.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ve üniversite-sanayi işbirliği gibi konuların da ele alındığı görüşmede, Özgül, Küçükönder ve Kanbur görüş alışverişinde bulundular. 

 



SOGEM’de Sosyal Girişimciliğe Başlangıç Eğitimi’ne Başvurular Başladı!
Görgel, Babalar Günü’nde Şehit Babaları ve Gazilerle Bir Araya Geldi
Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı
Başkan Hanifi Toptaş’tan Kahramanmaraş İstiklalspor’a Tebrik Mesajı
Büyükşehir, İstiklalspor’un Şampiyonluk Yolculuğunu Dev Ekranda Sporseverlerle Buluşturdu
Büyükşehir’den Dulkadiroğlu’na Gençlik Merkezi