Afşinli Kadın Girişimci Türkiye Üçüncüsü Oldu!

Afşinli Kadın Girişimci Türkiye Üçüncüsü Oldu!

Afşin'de MikroKrediden destek alarak Gözleme işletmeciliği yapan Kadın Girişimci Citibank'ın geleneksel olarak düzenlediği Ödül töreninde Türkiye üçüncüsü oldu.

Bu sene 10'ncusu düzenlenecek olan Citibank Ödülleri yine heyecanlı anlara sahne oldu. İlçemiz Afşin'de MikroKrediden destek alarak Bazlama,Gözleme,Kömbe ve Ekmek üretimi yapan Kadın girişimci   Rahime Özer (61) Citibank Ödüllerinin Finalinde Yerel Rol Model kategorisinde Türkiye üçüncüsü oldu. Yedisevin Haber'e konuşan Özer, Hedefim daha çok Kadına iş istihdamı sağlamak dedi.

Citibank Ödülleri dün Pandemi dolayısı ile Canlı olarak Video Konferans yöntemiyle yapıldı. Final öncesinde Basın Mensuplarının sorularını yanıtlayan Kadın Girişimci Rahime Özer, Afşin için daha çok üretmek ve ev ekonomisine katkı sunmak isteyen Bayanlara daha fazla istihdam sunmak istediğini söyledi.

Citibank'ın düzenlediği Ödüllerde geçtiğimiz yıllarda da  Afşinli Kadın Mikro Girişimcilerden  Sosyal Etki alanında Tarhana üreticisi İmmi Kuşkaya ve Finansal alanda Terzilik yapan Keziban Taşyürek Türkiye Birincisi, Vizyon alanında Organizasyon işleri yapan Gülay Özgül ise Türkiye ikincisi olmuşlardı.

Afşinli Kadın Girişimcimizi kutluyoruz.

 



Gül; “Alın teriyle yükselen Türkiye’yi birlikte inşa ediyoruz.”
Nazlı Balduk İlkokulunda 23 Nisan Coşkusu
SOGEM, Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimiyle Kapılarını Açtı
Sular Sağlık’tan Anlamlı Ziyaret
Elmalar’ın İçmesuyu Sorununa 15 Milyonluk Yatırım
Zeytin Üretimine Değer Katacak Seminer Büyük İlgi Gördü
TKDK'DAN Döngel'e İlk Turizm Desteği
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. KSÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğrencileriyle Kariyer Buluşmasında Bir Araya Geldi
İstiklal’in Minik Yüreklerinden Türk Polis Teşkilatı’na Anlamlı Ziyaret
Hilmi Çalkaya, Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Madalya Günü Coşkusu Kıraç Konseriyle Taçlandı
Pazarcık ilçe emniyet müdürü vefat etti
Onikişubat Belediyesi’nden Ramazan ayında gönüllere dokunan hizmetler
Sümbüllü Kavşağı – Batı Çevre Yolu Bağlantı ile Sanayi Kavşağı projelerinde ilk adımlar atıldı
KMTSO Geleneksel İftar programı ve genişletilmiş meclis toplantısı gerçekleştirildi