KSÜ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özgül İle Bir Araya Geldi

KSÜ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özgül İle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can ve Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi (KİÜ) Rektörü Prof. Dr. Sami Özgül KSÜ Rektörlük Makamında bir araya gelerek, eğitim, bilim ve teknoloji alanlarında yürütülen faaliyetler ve p

Kahramanmaraş'ın üniversiteleri olarak şehir ve ülke kalkınmasına daha fazla katkı sunmak amacıyla sık sık bir araya gelerek istişarelerde bulunduklarını belirten KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, "Şehrimizin genç ve dinamik üniversitesi KİÜ ile 29 yıllık köklü geçmişe sahip KSÜ'nün tecrübesini birleştirerek, şehir ve ülkenin sorunlarına çözüm sağlayan yeni akademik çalışmalara birlikte imza atıyoruz. Öğrencilerimizin eğitim kalitesinin güçlendirilmesi, sosyal, kültürel ve bilimsel faaliyetlerin arttırılması konularında etkili ve verimli işbirliklerimizi sürdürüyoruz." diye konuştu.

Rektör Can, üniversite konularını görüştükten sonra, Karacasu Yerleşkesinin KİÜ'ye tahsis edilebileceği yönünde karar aldıklarını ayrıca KİÜ bünyesinde ilgili bir fakülte kurulması halinde İlahiyat Fakültesi Arapça Programının ve binasının kendilerine tahsisi konusunda karar verilebileceğini Rektör Prof. Dr. Sami Özgül'e ifade etti.

Değerli görüş ve önerileri için Rektör Can'a teşekkür eden KİÜ Rektörü Prof. Dr. Sami Özgül ise, şehrimizin eğitim, bilim ve teknoloji alanında lokomotifi olan üniversitelerimizin imkânlarını ülkemiz için katma değere dönüştürmek için birlikte çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.



SOGEM’de Sosyal Girişimciliğe Başlangıç Eğitimi’ne Başvurular Başladı!
Görgel, Babalar Günü’nde Şehit Babaları ve Gazilerle Bir Araya Geldi
Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı
Başkan Hanifi Toptaş’tan Kahramanmaraş İstiklalspor’a Tebrik Mesajı
Büyükşehir, İstiklalspor’un Şampiyonluk Yolculuğunu Dev Ekranda Sporseverlerle Buluşturdu
Büyükşehir’den Dulkadiroğlu’na Gençlik Merkezi