1100 Fidan Toprakla Buluşturuluyor

1100 Fidan Toprakla Buluşturuluyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ağaçlandırma çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, bin 100 selvi ve sedir fidanını toprakla buluşturuyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ağaçlandırma çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında şehrin ana arterleri arasında yer alan Kuzey Çevre Yolu'nda, toplamda 5 bin 500 metre uzunluğundaki refüj ağaçlandırılıyor. Park ve Bahçeler Şubesi Müdürlüğü koordinesindeki ekipler tarafından, bölgenin iklimine ve topografyasına uygun olarak seçilen bin 100 adet Selvi ve Sedir fidanının dikimi gerçekleştiriliyor.

 

Yeşil Koridor Oluşturuyoruz

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından çalışmalara ilişkin yapılan açıklamada, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör'ün talimatları doğrultusunda, bulvar ve caddelerimiz dâhil tüm arterlerimizde doğanın muhafazasına azami ölçüde hassasiyet gösteriyoruz. Arterlerimizde yaptığımız çalışmalarla, hemşehrilerimizin hem ulaşım konforu sağlanıyor hem de yollarımızda yeşil bir kuşak oluşturuyoruz" ifadeleri kullanıldı.



Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı
Başkan Hanifi Toptaş’tan Kahramanmaraş İstiklalspor’a Tebrik Mesajı
Büyükşehir, İstiklalspor’un Şampiyonluk Yolculuğunu Dev Ekranda Sporseverlerle Buluşturdu
Büyükşehir’den Dulkadiroğlu’na Gençlik Merkezi
Nurhak’ta Tatlar ve Yeni Mahalle’yi Karayoluna Bağlayan Arter Genişletiliyor
Ergonomik Çalışma Masası ile Konforlu Çalışma Alanları