10 Binin Üzerinde Aileye Ulaştık

10 Binin Üzerinde Aileye Ulaştık

Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşlar için oluşturduğu giyim mağazasıyla ihtiyaç sahibi 10 bin 420 aileye ulaştı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik alanında da hizmetlerine aralıksız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren giyim mağazasında 2020 yılı içerisinde 10 bin 420 aileye destek sağlandı.

 

Dermankart ‘Derman' Oluyor

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada: "Büyükşehir Belediyemizin hizmete sunduğu Dermankart, ilimizdeki ihtiyaç sahipleri ile sosyal destekleri buluşturmaya devam ediyor. İl genelinde 5 bin 400 ailemiz bu karttan faydalanıyor. Giyim Mağazamızda ihtiyaç sahibi ailelerimiz bu kart ile ihtiyaçlarını karşılıyor. Ayrıca İlimizde Ayakkabıcılar Odası başta olmak üzere çeşitli kurum ve kuruluşlar ile hayırsever vatandaşlarımızın yaptığı yardımları da ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Giyim mağazamızda sıfır ürünler olduğu gibi ikinci el ürünler de bulunuyor. Vatandaşlarımızın getirdiği kıyafetler özenle yıkanarak, ütülenip paketleniyor ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor" denilerek bilgi verildi.



Gül; “Alın teriyle yükselen Türkiye’yi birlikte inşa ediyoruz.”
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı
Başkan Hanifi Toptaş’tan Kahramanmaraş İstiklalspor’a Tebrik Mesajı
Büyükşehir, İstiklalspor’un Şampiyonluk Yolculuğunu Dev Ekranda Sporseverlerle Buluşturdu
Büyükşehir’den Dulkadiroğlu’na Gençlik Merkezi
Nurhak’ta Tatlar ve Yeni Mahalle’yi Karayoluna Bağlayan Arter Genişletiliyor
Ergonomik Çalışma Masası ile Konforlu Çalışma Alanları
TUSAŞ Yatırımında Sona Gelindi
“Altı Üstü Bilinç” adlı oyun büyük beğeni topladı
KSÜ’de “Doğu Türkistan Söyleşisi” düzenlendi
Canlı Hayvan Borsası’nda Kurban Satış Yerleri Kiralama İşlemi 15 Mayıs’ta Başlayacak
Başkentte Kahramanmaraş Rüzgârı
Tomsuklu OSB’ni̇n yeni̇ Başkanı Mustafa Buluntu oldu
Yeni Kahramanmaraş Stadyumu projesi hayata geçiriliyor
Gül; “Alın teriyle yükselen Türkiye’yi birlikte inşa ediyoruz.”
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı