Andırın Millet Konağı'nda Sona Gelindi

Andırın Millet Konağı

Büyükşehir Belediyesi tarafından Andırın'da başlatılan Millet Konağı projesinde sona gelindi. Kadınlar, çocuklar ve gençlere yönelik sosyal ve kültürel etkinlikleri de barındıracak tesisin kısa süre içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Andırın'da başlatılan Millet Konağı projesinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. İlçenin Tufan Paşa Mahallesi Alınoluk Caddesi üzerinde sürdürülen ve yaklaşık 2 bin metrekare kapalı alana sahip olacak tesisin kat ve çatı imalatları tamamlandı. Çalışmalarla ilgili olarak Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, "İç düzenlemelerinin yanı sıra dış cephe kaplama işlemleri de devam ediyor. İçerisinde kadınlar, çocuklar ve gençlere yönelik çeşitli sosyal ve kültürel faaliyetlerin de gerçekleştirileceği Millet Konağı'nı kısa süre içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

 

İlçeye Renk Katacak

Mimarisiyle beğeni toplayacak tesis içerisinde çok amaçlı salonlar, kütüphane, yemekhane, konferans ve etüt salonları yer alacak. İlçe genelindeki çocuklar, gençler ve kadınlara yönelik kurslar ve eğitimlerin gerçekleştirilmesinin hedeflendiği Millet Konağı içerisinde taziye salonu da bulunacak.

 



Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı
Başkan Hanifi Toptaş’tan Kahramanmaraş İstiklalspor’a Tebrik Mesajı
Büyükşehir, İstiklalspor’un Şampiyonluk Yolculuğunu Dev Ekranda Sporseverlerle Buluşturdu
Büyükşehir’den Dulkadiroğlu’na Gençlik Merkezi
Nurhak’ta Tatlar ve Yeni Mahalle’yi Karayoluna Bağlayan Arter Genişletiliyor
Ergonomik Çalışma Masası ile Konforlu Çalışma Alanları
TUSAŞ Yatırımında Sona Gelindi
“Altı Üstü Bilinç” adlı oyun büyük beğeni topladı
KSÜ’de “Doğu Türkistan Söyleşisi” düzenlendi
Canlı Hayvan Borsası’nda Kurban Satış Yerleri Kiralama İşlemi 15 Mayıs’ta Başlayacak
Başkentte Kahramanmaraş Rüzgârı
Tomsuklu OSB’ni̇n yeni̇ Başkanı Mustafa Buluntu oldu