Ekinözü'nde Çalışmalar Devam Ediyor

Ekinözü

Büyükşehir Belediyesi Ekinözü'nde bir yandan caddeleri asfaltla buluştururken bir yandan da refüj ve yaya yollarını yeniliyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, yol yapım ve onarım çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Program dahilinde ilçelerin eksikliklerini bir bir gideren Büyükşehir Belediyesi, Ekinözü'ndeki çalışmalarına devam ediyor. Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler bir yandan ilçedeki caddeleri asfaltla buluştururken bir yandan da refüj ve yaya yolları yenileniyor. Yaklaşık 6 kilometrelik sıcak asfalt ve yenilenen yaya yollarıyla Ekinözü ilçe merkezi daha güzel bir görünüme kavuşuyor.

 

Caddeler Yenileniyor

Gerçekleştirilen çalışmalardan büyük memnuniyet duyduklarını belirten vatandaşlar ise Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ediyor. Aşağı içme esnaflarından Ali Şeker, "Çalışmalar hızlandırıldı. Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullanırken; Adem Balkan, "Ekinözü'müzde sıcak asfaltla buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör'e ve burada çalışan ekibe teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum" dedi.

 

Esnaftan Güngör'e Teşekkür

İlçe sakinlerinden Murat Çoban ise, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör'e Ekinözü ilçemize sunduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Allah kendisinden razı olsun" diye konuştu. Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Büyükşehir Belediyesi olarak sürdürdüğümüz asfalt ve yaya yolu çalışmalarını kısa süre içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz. İlçemize hayırlı olsun" ifadeleri kullanıldı.

 



Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı
Başkan Hanifi Toptaş’tan Kahramanmaraş İstiklalspor’a Tebrik Mesajı
Büyükşehir, İstiklalspor’un Şampiyonluk Yolculuğunu Dev Ekranda Sporseverlerle Buluşturdu
Büyükşehir’den Dulkadiroğlu’na Gençlik Merkezi
Nurhak’ta Tatlar ve Yeni Mahalle’yi Karayoluna Bağlayan Arter Genişletiliyor
Ergonomik Çalışma Masası ile Konforlu Çalışma Alanları
TUSAŞ Yatırımında Sona Gelindi
“Altı Üstü Bilinç” adlı oyun büyük beğeni topladı
KSÜ’de “Doğu Türkistan Söyleşisi” düzenlendi
Canlı Hayvan Borsası’nda Kurban Satış Yerleri Kiralama İşlemi 15 Mayıs’ta Başlayacak
Başkentte Kahramanmaraş Rüzgârı
Tomsuklu OSB’ni̇n yeni̇ Başkanı Mustafa Buluntu oldu