Tekke İçin 551 Konut Müjdesi

Tekke İçin 551 Konut Müjdesi

Başkan Güngör, "Yusuflar Mahallesi Kentsel Dönüşüm çalışmaları kapsamında Saçaklızade'de başlattığımız 95 konut ve 4 iş yerinin yer aldığı projenin kaba inşaatı tamamlandı. Bakanlığımız da yeni 551 konut için Ekim'de ihaleye çıkıyor.Şehrimize hayırlı olsu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Yusuflar Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu. Güngör, "Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum'un şehrimizi ziyaretinde Yusuflar Mahallesi Kentsel Dönüşüm çalışmamızla da ilgili görüşmelerimiz olmuştu. Bu kapsamda Bakanlığımızın desteğini aldık. Ardından hemen çalışmalarımıza başladık. Yeni konutlar için rezerv alanlarımızı Bakanlığımıza devretmiştik" diye konuştu.

 

İhaleler Ekim'de

Yeni konutlar için ihaleye çıkılacağını müjdeleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, "Bakanlığımız Saçaklızade'de inşa edilecek 113 konut için 2 Ekim'de,  Kurtlar Mahallesi'nde inşa edilecek 438 konut için ise 12 Ekim'de ihaleye çıkıyor. Bu iki ihale kapsamında 551 konut daha inşa edilmiş olacak. Sayın Bakanımız Murat Kurum'a destekleri için teşekkürlerimi sunuyorum. Şehrimize hayırlı olsun" dedi.

 

İlk Etapta Dış Cepheye Geçildi

Büyükşehir Belediyesi tarafından Saçaklızade'de başlatılan 95 konutluk proje ile ilgili de bilgileri paylaşan Başkan Güngör, "95 konut ve 4 iş yerinin bulunduğu projemizin kaba inşaatını tamamladık. Ekiplerimiz dış cephede çalışmalarına başladı. İnşallah kısa süre içerisinde bu projemizi tamamlayarak konutları hak sahiplerine teslim etmeyi hedefliyoruz. Şehrimiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

 



SOGEM’de Sosyal Girişimciliğe Başlangıç Eğitimi’ne Başvurular Başladı!
Görgel, Babalar Günü’nde Şehit Babaları ve Gazilerle Bir Araya Geldi
Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı
Başkan Hanifi Toptaş’tan Kahramanmaraş İstiklalspor’a Tebrik Mesajı
Büyükşehir, İstiklalspor’un Şampiyonluk Yolculuğunu Dev Ekranda Sporseverlerle Buluşturdu
Büyükşehir’den Dulkadiroğlu’na Gençlik Merkezi