Hemşehrimiz Günay Kodaz İyi Parti Genel İdare Kurulu Üyeliğine Seçildi

Hemşehrimiz Günay Kodaz İyi Parti Genel İdare Kurulu Üyeliğine Seçildi

İYİ Parti 2.Olağan Kongresini Altınpark Anfa Tesislerinde gerçekleştirdi. Genel Başkan olarak Sn. Meral Akşener tekrar seçilir iken 50 Asil 25 Yedek Genel İdare Kurulu Üyeliği için toplam 184 aday yarıştı. Üst Kurul Delege katılımı çok yüksekti.

Genel İdare Kurulu Üyeliği için Gnl. Bşk Sn. Meral Akşener,100 kişilik anahtar liste verdi ve ayrıca aday olmak isteyenler Divan Başkanlığına başvurarak aday olabilir anonsu ile süreç başlatıldı.

Kahramanmaraş'ın 16 üst kurul delegesi mevcut olup 4 kişi aday olacağını paylaştı.Genel Merkez Anahtar Listesinde yer alamayınca 1 aday başvuru yapmadı ve 3 aday ile yarıştı. İller bazında bakıldığında üst kurul delegesine oranlandığında en çok aday çıkaran iller arasında yer aldı.

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi olan hemşehrimiz Av.Günay Kodaz ise Türkiye genelinde yapılan yarışta ciddi sayıda delegenin teveccühü ile Genel Merkezin 100 kişilik anahtar listesinde Kahramanmaraş'ın çok sayıda adayının olması nedeni ile yer almamasına ve Kahramanmaraş İYİ Parti İl Başkanlığının çok sayıda adayı olması nedeni ile Sn. Kodaz'a tam destek verememesine ve üst kurul delegesinin başka illere göre düşük sayı da olmasına rağmen anahtar listeyi delerek 75 kişilik Genel İdare Kuruluna giren tek Kahramanmaraş 'lı olmayı başardı.

Av.Günay Kodaz,sosyal medya hesaplarından "İYİ Partimizin Genel İdare Kurulu Yedek Üyeliğine seçilmiş bulunmaktayım.Seçilmem için oyları ve çalışmaları ile destek veren her bir delege arkadaşıma ayrı ayrı teşekkür ederim.Bir çoğunuz ile yeni tanıştık.Bana güveniniz içinde sağolunuz.Dostluğumuz daim olsun inşallah" mesajı ile duyurdu.

Av.Günay Kodaz,Ankara'dan Hakkari'ye kadar olan bir çok ilde "İyi Parti Genel Merkez Kurucular Kurulu Kadın Üyesi olup,kendi ilinde siyaset yapan aynı zamanda Genel İdare Kuruluna seçilen tek kadın olma ünvanını da taşıyor. Kahramanmaraş 'a komşu iller başta olmak üzere Türkiye Genelinde her ilden oy alarak seçildi.

 



Gül; “Alın teriyle yükselen Türkiye’yi birlikte inşa ediyoruz.”
Nazlı Balduk İlkokulunda 23 Nisan Coşkusu
SOGEM, Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimiyle Kapılarını Açtı
Sular Sağlık’tan Anlamlı Ziyaret
Elmalar’ın İçmesuyu Sorununa 15 Milyonluk Yatırım
Zeytin Üretimine Değer Katacak Seminer Büyük İlgi Gördü
TKDK'DAN Döngel'e İlk Turizm Desteği
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. KSÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğrencileriyle Kariyer Buluşmasında Bir Araya Geldi
İstiklal’in Minik Yüreklerinden Türk Polis Teşkilatı’na Anlamlı Ziyaret
Hilmi Çalkaya, Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Madalya Günü Coşkusu Kıraç Konseriyle Taçlandı
Pazarcık ilçe emniyet müdürü vefat etti
Onikişubat Belediyesi’nden Ramazan ayında gönüllere dokunan hizmetler
Sümbüllü Kavşağı – Batı Çevre Yolu Bağlantı ile Sanayi Kavşağı projelerinde ilk adımlar atıldı
KMTSO Geleneksel İftar programı ve genişletilmiş meclis toplantısı gerçekleştirildi