Şehit Ailelerimiz Ve Gazilerimize Devlet Övünç Madalyaları Takdim Edildi

Şehit Ailelerimiz Ve Gazilerimize Devlet Övünç Madalyaları Takdim Edildi

Vali Ömer Faruk Coşkun, CumhurbaşkanımızSayın Recep Tayyip Erdoğan'ınhimayelerinde Türkiye genelinde eş zamanlı başlatılan Devlet Övünç Madalyası Tevcihi Töreni'nde şehit ailelerimiz ve gazilerimizle bir araya geldi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan program Kuran-ı Kerim Tilaveti ve dualarla devam etti.

Programa şehit aileleri ve gazilerimizin yanı sıra Vali Ömer Faruk Coşkun, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ahmet Özdemir, İmran Kılıç, 2. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ile ilgili kamu kurum ve kuruluşu temsilcileri katıldı.

Vali Ömer Faruk Coşkun burada yaptığı konuşmada, "Bugün bizler, bu topraklar üzerinde bağımsız ve özgür bir şekilde yaşayabiliyorsak, vatan, bayrak, din ve mukaddesatı uğruna, vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliği için en değerli varlıkları olan canlarını feda eden şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesindedir," dedi.

Şehit ailelerimiz ve gazilerimize, Sayın Cumhurbaşkanımızın mesajını ve selamlarını ileten Vali Coşkun, "Şehitlerimiz ve gazilerimizin yapmış oldukları fedakarlıkları hiçbir şeyle ödeyemeyiz. Bu madalyalar sadece millete yapılmış olan fedakarlığın, gösterilen kahramanlığın bir nişanesidir. Çocuklarınız, torunlarınız, asırlar boyu bu madalyaları bir şeref nişanesi olarak gelecek nesillere aktaracak, sizlere hayır duaları edeceklerdir," diye konuştu.

Vali Coşkun konuşmasının ardından, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan adına şehit ailelerimize ve gazilerimize "Devlet Övünç Madalyalarını" takdim etti.

 



Gül; “Alın teriyle yükselen Türkiye’yi birlikte inşa ediyoruz.”
Nazlı Balduk İlkokulunda 23 Nisan Coşkusu
SOGEM, Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimiyle Kapılarını Açtı
Sular Sağlık’tan Anlamlı Ziyaret
Elmalar’ın İçmesuyu Sorununa 15 Milyonluk Yatırım
Zeytin Üretimine Değer Katacak Seminer Büyük İlgi Gördü
TKDK'DAN Döngel'e İlk Turizm Desteği
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. KSÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğrencileriyle Kariyer Buluşmasında Bir Araya Geldi
İstiklal’in Minik Yüreklerinden Türk Polis Teşkilatı’na Anlamlı Ziyaret
Hilmi Çalkaya, Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Madalya Günü Coşkusu Kıraç Konseriyle Taçlandı
Pazarcık ilçe emniyet müdürü vefat etti
Onikişubat Belediyesi’nden Ramazan ayında gönüllere dokunan hizmetler
Sümbüllü Kavşağı – Batı Çevre Yolu Bağlantı ile Sanayi Kavşağı projelerinde ilk adımlar atıldı
KMTSO Geleneksel İftar programı ve genişletilmiş meclis toplantısı gerçekleştirildi