Vali Coşkun'dan Siyam İkizleri Ayşe Ve Sema Tanrıkulu'na Ziyaret

Vali Coşkun

Vali Ömer Faruk Coşkun, siyam ikizleri Ayşe ve Sema Tanrıkulu`nu evlerinde ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Vali Coşkun'a, Pandemi sürecini evlerinde geçirdiklerini ve bu süreci nasıl değerlendirdiklerini anlatan Ayşe ve Sema Tanrıkulu, Pandemi süreci dolayısıyla yüz yüze eğitimlere devam edemediklerini, üniversiteyi ve arkadaşlarını özlediklerini ifade ettiler.

Vali Coşkun, Pandemi sürecini sorunsuz atlatılabilmenin ve yüz yüze eğitimlere biran evvel başlamanın yolunun Bilim Kurulunun tavsiyeleri ile Sağlık Bakanlığı ve ilgili Bakanlıklarımızın aldığı tedbirlere sıkı sıkıya uymaya bağlı olduğunu söyledi.

Vali Coşkun ayrıca, Ayşe ve Sema'ya eğitimleri konusunda gerekli yardımların devam etmesi için gayret gösterileceğini ifade etti.

Ayşe ve Sema kardeşler ve ailesi Vali Coşkun'a yaptıkları ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Vali Coşkun'a ziyaretlerinde Türkoğlu Kaymakamı Gürbüz Saltaş, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya ve Kırmakaya Mahallesi Muhtarı İsa Özay da eşlik etti.

Ziyaretin ardından mahalle sakinleri ile de hasbihal ederek taleplerini  alan Vali Coşkun, vatandaşları maske, mesafe ve temizlik kurallarına sıkı sıkıya uymaya davet etti.



Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı
Başkan Hanifi Toptaş’tan Kahramanmaraş İstiklalspor’a Tebrik Mesajı
Büyükşehir, İstiklalspor’un Şampiyonluk Yolculuğunu Dev Ekranda Sporseverlerle Buluşturdu
Büyükşehir’den Dulkadiroğlu’na Gençlik Merkezi
Nurhak’ta Tatlar ve Yeni Mahalle’yi Karayoluna Bağlayan Arter Genişletiliyor
Ergonomik Çalışma Masası ile Konforlu Çalışma Alanları