KSÜ, “Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2020''de Stant Açarak Şehrimizi ve Üniversitemizi Tanıttı

KSÜ, “Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2020

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ), Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) tarafından 2020-2021 Akademik Yılı için üniversite tercihi yapacak adaylara yönelikKovid-19 salgını sebebiyle sanal ortamda gerçekleştirilen "Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal

Kovid-19 salgını nedeniyle olası risklerin en aza indirgenerek sürecin kolaylaştırılması amacıyla, üniversitelerin ve programlarının dijital ortamda tanıtılmasına imkan tanıyan"Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2020'' 4-7 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirildi.

 

153 bin kayıtlı kişi tarafından1 milyon 170 bin sayfa ziyareti,1 milyon kez stand ziyareti yapılan fuara KSÜ, 7 kişilik akademik ve idari personelden oluşan tanıtım ekibi ile katıldı.

 

KSÜ tanıtım ekibi, tercih yapacak adaylaraüniversitemiz bünyesindeki bölümler, programlar, barınma ve burs imkânları, sosyal ve kültürel faaliyetler gibi birçok alanda bilgiler vermiştir. Bu kapsamda öğrencilerin üniversitemize ve şehrimize dair tüm soruları cevaplandırılmış, bunun yanında rehber öğretmen desteği içeren sorularda da rehberlik araştırma merkezleri ve okul rehber öğretmenlerine yönlendirme yapılmıştır.

 

"Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2020'' kapsamında KSÜ sanalstandını yaklaşık 1500 öğrenci ziyaret ederek üniversitemiz ile ilgili bilgi almıştır.

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Rektör Prof Dr. Niyazi Can, tanıtım faaliyetlerini çok önemsediklerini ve bu bağlamda her platformda üniversitemizle birlikte şehrimizin de tanıtımını yaptıklarını vurgulayarak "Üniversitemizi her fırsatta tanıtmaya devam ediyoruz. Pandemi sürecinde de tanıtım faaliyetlerini aksatmıyoruz. Bilgimiz dahilindeki tüm fuarlara katılıyor, şehrimizi ve üniversitemizi en doğru ve en etkili yöntemlerle anlatıyoruz." dedi.

 

 



Hilmi Çalkaya, Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
KSÜ’de “Doğu Türkistan Söyleşisi” düzenlendi
Canlı Hayvan Borsası’nda Kurban Satış Yerleri Kiralama İşlemi 15 Mayıs’ta Başlayacak
Başkentte Kahramanmaraş Rüzgârı
Tomsuklu OSB’ni̇n yeni̇ Başkanı Mustafa Buluntu oldu
Yeni Kahramanmaraş Stadyumu projesi hayata geçiriliyor
Gül; “Alın teriyle yükselen Türkiye’yi birlikte inşa ediyoruz.”
Nazlı Balduk İlkokulunda 23 Nisan Coşkusu
SOGEM, Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimiyle Kapılarını Açtı
Sular Sağlık’tan Anlamlı Ziyaret
Elmalar’ın İçmesuyu Sorununa 15 Milyonluk Yatırım
Zeytin Üretimine Değer Katacak Seminer Büyük İlgi Gördü
TKDK'DAN Döngel'e İlk Turizm Desteği
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. KSÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğrencileriyle Kariyer Buluşmasında Bir Araya Geldi
İstiklal’in Minik Yüreklerinden Türk Polis Teşkilatı’na Anlamlı Ziyaret
Hilmi Çalkaya, Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
KSÜ’de “Doğu Türkistan Söyleşisi” düzenlendi