Yaşlı Dinlenme Salonlarına Dezenfekte

Yaşlı Dinlenme Salonlarına Dezenfekte

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Yaşlı Dinlenme Salonları salgın hastalıklara karşı ilaçlama yapılarak dezenfekte edildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde hizmet veren Yaşlı Dinlenme Salonları'nda salgın hastalık tehlikesine karşı dezenfekte çalışmalarına başladı. Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Çevre Sağlığı ve İlaçlama Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen ilaçlama çalışmaları kapsamında yaşlıların vakit geçirdiği dinlenme salonları dezenfekte edildi.

 

Allah Razı Olsun

Yaşlı Dinlenme Salonlarının müdavimlerinden Salman Kopar: "Bizleri düşünerek burayı ilaçlattığı için Büyükşehir Belediye Reisimize çok çok teşekkür ediyoruz. Buradaki cami cemaati olarak çok memnun olduk. Allah kendisinden razı olsun, saygılar sunuyorum" dedi.

 

Dinlenme Tesislerimiz Dezenfekte Edildi

Doğukent Yaşlı Dinlenme Salonu'nda her daim vakit geçirdiğini kaydeden Ali Haydar Budak: "Dinlenme Tesislerimizi Sayın Belediye Başkanımız güzelce ilaçlatarak dezenfekte ettiriyor. Kendisine bizleri düşündüğü için çok teşekkür ederiz. Sağolsun, Varolsun. Buradaki tüm arkadaşlarımız adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.



Gül; “Alın teriyle yükselen Türkiye’yi birlikte inşa ediyoruz.”
Nazlı Balduk İlkokulunda 23 Nisan Coşkusu
SOGEM, Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimiyle Kapılarını Açtı
Sular Sağlık’tan Anlamlı Ziyaret
Elmalar’ın İçmesuyu Sorununa 15 Milyonluk Yatırım
Zeytin Üretimine Değer Katacak Seminer Büyük İlgi Gördü
TKDK'DAN Döngel'e İlk Turizm Desteği
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. KSÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğrencileriyle Kariyer Buluşmasında Bir Araya Geldi
İstiklal’in Minik Yüreklerinden Türk Polis Teşkilatı’na Anlamlı Ziyaret
Hilmi Çalkaya, Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Madalya Günü Coşkusu Kıraç Konseriyle Taçlandı
Pazarcık ilçe emniyet müdürü vefat etti
Onikişubat Belediyesi’nden Ramazan ayında gönüllere dokunan hizmetler
Sümbüllü Kavşağı – Batı Çevre Yolu Bağlantı ile Sanayi Kavşağı projelerinde ilk adımlar atıldı
KMTSO Geleneksel İftar programı ve genişletilmiş meclis toplantısı gerçekleştirildi