Öğrencilerden İdlib'e Anlamlı Destek

Öğrencilerden İdlib

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Hayrat İnsani Yardım ve Milli Eğitim Okulları işbirliği ile yürütülen Ümmetin Yetimi İdlib Yardım Kampanyası'na bir destek de Kadriye Kambur İlkokulu öğrencilerinden geldi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Hayrat İnsani Yardım ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Ümmetin Yetimi İdlib Yardım Kampanyası devam ediyor.

Kadriye Kambur İlkokulu öğretmen ve öğrencilerinin birlikte hazırladığı yardımlar yapılan törenle İdlib'e ulaştırılmak üzere ilgililere teslim edildi.

Yardımların teslim töreninde değerlendirmede bulunan Onikişubat Şubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Bulut, yapılan yardımların önemine değinerek tüm okullara İdlib'e destek olma hususunda çağrıda bulundu.

Duygu dolu anların yaşandığı törende Kampanya'ya emek veren öğretmen ve öğrencilerin heyecanları gözden kaçmadı.

İdlib'in yanındayız diyerek yola çıkan öğrenciler İdlib'de görev yapan Mehmetçiklere de selam göndermeyi unutmadılar.



Gül; “Alın teriyle yükselen Türkiye’yi birlikte inşa ediyoruz.”
Nazlı Balduk İlkokulunda 23 Nisan Coşkusu
SOGEM, Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimiyle Kapılarını Açtı
Sular Sağlık’tan Anlamlı Ziyaret
Elmalar’ın İçmesuyu Sorununa 15 Milyonluk Yatırım
Zeytin Üretimine Değer Katacak Seminer Büyük İlgi Gördü
TKDK'DAN Döngel'e İlk Turizm Desteği
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. KSÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğrencileriyle Kariyer Buluşmasında Bir Araya Geldi
İstiklal’in Minik Yüreklerinden Türk Polis Teşkilatı’na Anlamlı Ziyaret
Hilmi Çalkaya, Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Madalya Günü Coşkusu Kıraç Konseriyle Taçlandı
Pazarcık ilçe emniyet müdürü vefat etti
Onikişubat Belediyesi’nden Ramazan ayında gönüllere dokunan hizmetler
Sümbüllü Kavşağı – Batı Çevre Yolu Bağlantı ile Sanayi Kavşağı projelerinde ilk adımlar atıldı
KMTSO Geleneksel İftar programı ve genişletilmiş meclis toplantısı gerçekleştirildi