MÜSİAD'da Sami Kervancıoğlu Heyecanı

MÜSİAD

Kısa adı MÜSİAD olan, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Kahramanmaraş Şubesi'nin III. Olağan Genel Kurulu, Genel Başkan Abdurrahman Kaan'ın da katılımı ile MÜSİAD Konağı'nda gerçekleşti.


MÜSİAD Genel Merkezinin adeta çıkarma yaptığı Genel Kurul'da Sami Kervancıoğlu'nun başkanlığa gelmesiyle birlikte yaşanan heyecan ve ilgi görülmeye değerdi.

Genel Başkan Abdurrahman Kaan'ın yanı sıra Başkan Yardımcısı Av. Kerim Altıntaş, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Şekerli,


İbrahim Uyar, Oktay Dede, Fatih Mehmet Keçebir, Teşkilatlanma Komisyonu Üyesi Tahir Tuluk ile Genç MÜSİAD Genel Başkanı Engin Akdağ ile MÜSİAD Genel Sekreteri Oğuz Özcan, Sami Kervancıoğlu ve yönetimine ayrı ayrı tebriklerini sundular.


 Çok sayıda MÜSİAD üyesi ve iş dünyasının temsilcileri, siyasiler, bürokratlar, sivil toplum kuruluşu yöneticileri ve basın mensuplarının katılım gösterdiği Genel Kurul'da Sami Kervancıoğlu yaptığı konuşmada yeni dönem vizyonunu kamuoyu ile paylaştı.


 Yeni dönem vizyonunu ‘Girişimcilik 4.0' olarak şehrimizde ilk kez gündeme getiren Kervancıoğlu, Kahramanmaraş'ın girişimci atlasını çıkaracaklarını, lobi ve tanıtım faaliyletleri ile şehrin dünya ile entegrasyonunda söz sahibi olacaklarını dile getirdi.


 Genel Kurul sonrası Kervanhan'da gala yemeğinde birlikte olan davetliler eşsiz Kahramanmaraş mutfağı ve dondurması ile gastronomik bir şölene tanıklık ettiler.


Genel Başkan Kaan yaptığı konuşmada, Sami Kervancıoğlu ve yönetimini bir kez daha tebrik ederken, Kahramanmaraş'ın destansı kahramanmalık mücadelesini ekonomide de gösterdiğinin altını çizdi. Kaan, Kahramanmaraş'ın tüm ülkeye model olacağını belirtti.Kaan, sözlerinin sonunda bundan böyle MÜSİAD olarak şehrin tanıtımında fahri bir elçi olarak daha da destek olacaklarının sözünü verdi.






Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı
Başkan Hanifi Toptaş’tan Kahramanmaraş İstiklalspor’a Tebrik Mesajı
Büyükşehir, İstiklalspor’un Şampiyonluk Yolculuğunu Dev Ekranda Sporseverlerle Buluşturdu
Büyükşehir’den Dulkadiroğlu’na Gençlik Merkezi
Nurhak’ta Tatlar ve Yeni Mahalle’yi Karayoluna Bağlayan Arter Genişletiliyor
Ergonomik Çalışma Masası ile Konforlu Çalışma Alanları