Başkan Okay'dan Uzunoluk Caddesi Esnafına Ziyaret

Başkan Okay

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, haftalık olağan ziyaretlerini Fevzipaşa mahallesiyle sürdürdü. Başkan Okay, mahalle sakinleriyle ve Uzunoluk caddesi esnafıyla bir araya gelerek hasbihal etti.


Vatandaşın dertlerini dinleyerek yerinde çözüm üretmek için ziyaretler gerçekleştiren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, bu hafta Fevzipaşa mahallesini ziyaret etti. Fevzipaşa mahallesi sakinleri ve Uzunoluk caddesi esnafıyla bir araya gelen Başkan Okay, mahalleye yapılan ve yapılacak olan hizmetleri birinci ağızdan anlattı.
Başkan Okay, Kahramanmaraş'ın en köklü ve tarihi mahallelerinden birinin de Fevzipaşa olduğunu aktardı. Yine bu mahalle içerisinde bulunan Uzunoluk caddesinin şehrin bir dönem can damarı olduğunu kaydeden Başkan Okay, mahallenin ve caddenin bu dönemde de aynı önemi kazanması için üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini kaydetti.
Esnaf ziyareti sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Başkan Okay, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Esnafımız devletimizin ekonomik temelini oluşturan en önemli unsurlardandır. Bu nedenle onların dertleriyle her zaman dertleniyoruz. Çözümü için üzerimize düşen görevi yapma adına onları sık sık ziyaret ediyoruz. Bu hafta Fevzipaşa mahallemizde vatandaşlarımızla ve esnafımızla bir araya geldik. Onların dertlerini dinleyerek çözümü için yapa bileceklerimizi dile getirdik. Mahallemiz çok köklü ve eski bir mahalle. Şuanda mahallemizin en iyi noktası olan bir alana güzel bir yeşil alan kazandırmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda incelemelerde bulunduk ve yapılması gerekenlerle ilgili talimatlarımızı verdik. Vatandaşlarımızın memnuniyetlerini dinledik. Ben kendilerine göstermiş oldukları teveccühten dolayı teşekkür ediyorum. "
Fevzipaşa mahallesi sakinleri ve Uzunoluk Caddesi esnafı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.




Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı
Başkan Hanifi Toptaş’tan Kahramanmaraş İstiklalspor’a Tebrik Mesajı
Büyükşehir, İstiklalspor’un Şampiyonluk Yolculuğunu Dev Ekranda Sporseverlerle Buluşturdu
Büyükşehir’den Dulkadiroğlu’na Gençlik Merkezi
Nurhak’ta Tatlar ve Yeni Mahalle’yi Karayoluna Bağlayan Arter Genişletiliyor
Ergonomik Çalışma Masası ile Konforlu Çalışma Alanları