Türkiye Su Jeti Ve Flyboard Şampiyonası Kahramanmaraş'ta

Türkiye Su Jeti Ve Flyboard Şampiyonası Kahramanmaraş

Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası'nın 3. Ayak Yarışı, 30 Eylül -01 Ekim tarihleri arasında Kahramanmaraş'ta düzenlenecek. Şampiyonanın tanıtım toplantısı 29 Eylül Cuma günü Kılavuzlu tarihi Taş Köprü'de yapılacak.


Ülkemizin en önemli su kaynaklarına sahip Kahramanmaraş, Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası`nın Üçüncü Ayağına ev sahipliği yapacak. İstanbul ve Burdur Gölü'nden sonra Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi organizasyonuyla Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası, 30 Eylül Cumartesi ve 01 Ekim Pazar günü Kılavuzlu Su Sporları Merkezi'nde düzenlenecek.


Şampiyonada sporcular 7 farklı kategoride mücadele edip, Flyboard ile Ceyhan Nehri üzerindeki Menzelet Barajında bulunan Kılavuzlu Su Sporları Merkezi'nde şovlar gerçekleştirecek. Yarışlar; StockPro (0-179 bg), StockPro (180 bg ve üstü), OPEN Pro, Kadınlar Kupası, Flyboard, Drag ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Kupası olarak düzenlenecek. 30 Eylül Cumartesi günü serbest antrenmanlar, 01 Ekim Pazar günü de birbirinden zorlu yarışlar Menzelet Barajı üzerinde yer alan Kılavuzlu Su Sporları Merkezi'nde start alacak.


TANITIM TOPLANTISI TARİHİ TAŞ KÖPRÜ'DE


Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası'nın tanıtım toplantısı 29 Eylül Cuma günü Saat 15:00'da Kılavuzlu tarihi Taş Köprü'de (Ceyhan Köprüsü) yapılacak. Türkiye Şampiyonu Uğur Piro ve sporcuların gösterileriyle yer alacağı tanıtım toplantısına Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, TMF Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke katılacak.


KILAVUZLU SU SPORLARI MERKEZİ


Menzelet Baraj Göleti üzerinde yer alan Kılavuzlu Su Sporları Merkezi modern kayıkhane binasına sahip. 2015 yılından itibaren Bulutoğlu mevkiinde Türk sporuna hizmet vermektedir. Tesiste fitness salonu, idari kısım, soyunma odaları, dinlenme alanları, su üzeri yüzer iskele ve antrenman havuzu ile ödül platformları yer almaktadır. Kılavuzlu Su Sporları Merkezi'nde aktif olarak Kano ve Kürek branşlarında çalışmalar yapılmakta, tesis yelken, ve gösteri amaçlı su kayağı, su jeti, dragon yarışları, yelkenli kano yapılmasına elverişlidir.




SOGEM’de Sosyal Girişimciliğe Başlangıç Eğitimi’ne Başvurular Başladı!
Görgel, Babalar Günü’nde Şehit Babaları ve Gazilerle Bir Araya Geldi
Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı
Başkan Hanifi Toptaş’tan Kahramanmaraş İstiklalspor’a Tebrik Mesajı
Büyükşehir, İstiklalspor’un Şampiyonluk Yolculuğunu Dev Ekranda Sporseverlerle Buluşturdu
Büyükşehir’den Dulkadiroğlu’na Gençlik Merkezi