Çanakkale Şehitlerine Hatim İndirildi

Çanakkale Şehitlerine Hatim İndirildi

Kahramanmaraş Valiliği ve İl Müftülüğü'nce Çanakkale Şehitleri için Hatim ve Dua Merasimi düzenlendi.

Kahramanmaraş Ulucamii'nde gerçekleştirilen Hatim ve Dua Merasimi'ne Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekilleri Celalettin Güvenç, İmran Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, İl Müftüsü Muhammet Gevher ile diğer yetkililer ve vatandaşlar katıldı.

Sıcak Çorba Dağıtıldı

Çanakkale Şehitlerini Anma için Hatim ve Dua Merasiminde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü'nce vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulunuldu.

Tüm Kalplerin Ortak Atması İle Kazanıldı

Hatim ve Dua Merasimi sonrasında bir açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç: "İslam tarihin en büyük zaferlerini kahramanlarını rahmetle anıyoruz. Çanakkale Zaferi dünyada eşine ender rastlanan zaferlerden bir tanesidir. İnsanların iman uğruna inançları ve kutsal değerleri uğruna her şeylerini nasıl feda ettiklerini dünyaya açık bir ilanıdır. Bugün bu kahramanlarımız sayesinde bizler ebediyete intikal etmiş kahraman ecdadımız sayesinde vatanımızda özgürce yaşamaktayız. Onları bir kere daha rahmetle minnetle anıyorum. O günkü birlik ve beraberlik duygusu tek vücut, o gün tüm kalplerin ortak atması Dünyanın en büyük ordularına karşı büyük zaferi getirmiş yokluluk ve kıtlık ortamında. İnşallah aziz milletimiz birlik ve beraberlik içersinde olduğu sürece ülkemizin huzurunu bozmaya, ülkemize kast etmeye çalışanların gücü ülkemize yetmeyecektir. Bu duygu ve düşüncelerle Şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz" diye konuştu. 

(Haber Merkezi)



SOGEM’de Sosyal Girişimciliğe Başlangıç Eğitimi’ne Başvurular Başladı!
Görgel, Babalar Günü’nde Şehit Babaları ve Gazilerle Bir Araya Geldi
Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı
Başkan Hanifi Toptaş’tan Kahramanmaraş İstiklalspor’a Tebrik Mesajı
Büyükşehir, İstiklalspor’un Şampiyonluk Yolculuğunu Dev Ekranda Sporseverlerle Buluşturdu
Büyükşehir’den Dulkadiroğlu’na Gençlik Merkezi