İl Müftüsü Valinin Gözde Müdürleri Arasında

İl Müftüsü Valinin Gözde Müdürleri Arasında

Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, aylık olarak düzenlediği Basın Bilgilendirme ve Eşgüdüm Toplantılarında kurumların çalışmasını hem masaya yatırıyor hem de kamuoyuyla paylaşıyor.

Valilik salonunda Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer başkanlığında yapılan toplantılarda, Kurum amirlerinden takdir ettiği ve çalışmalarını sevdiği müdürleri tebrik ve taltif ederek onları onurlandırıyor. İşte Vali Güvençer'in bu ayki toplantısında gözde müdürler arasına İl Müftüsü Muhammed Gevher katıldı.

Bu çerçevede imkânlar ölçüsünde aylık gerçekleştirilen Basın Bilgilendirme ve Eşgüdüm Toplantısında, çalışkan kurum müdürlerini ve performansıyla beğenilen amirleri gerek sözleriyle gerekse yapılan çalışmalarını dikkat vererek gösteriyor. Vali Güvençer bu tutumuyla çok seviliyor, çalışan daire müdürlerini hem onurlandırıyor, diğer müdürleri de teşvik etmiş oluyor.

 Kahramanmaraş Valisi Güvençer "İçimizde gayretleriyle seçilmiş arkadaşlarımız var, her bazda. Onlar her birlikte olduğumuzda bizlere, sizlere olumlu işaretler, olumlu sinyaller veriyorlar. Ben de sıklıkla işaretleri hepimizle paylaşmak üzere vurgu yapıyorum." sözleriyle çalışkanları ön plana çıkardığını ifade ediyor.

 İşte bu ay yapılan Basın Bilgilendirme ve Eşgüdüm Toplantısında çalışmalarıyla Valinin takdirini kazanan İl Müftüsü Muhammed Gevher de oldu. Maraş Aktif sitesi Serhat Topalca'nın haberine göre İlk toplantılarda bazı sorunlar nedeniyle gündemde pek yer bulamayan İl Müftüsü de son programların öne çıkan isimleri arasına girmeyi başardı. Vali Güvençer, son toplantıda İl Müftüsü Muhammed Gevheri şu sözlerle takdir etti: "Ayrıntıları gözden kaçırmayan, cemaatiyle, genç grubuyla yakından ilgilenen, kurumlarla diyalogu önceleyen Müftülük teşkilatımız, özel bir şey zikretmiyorum ama Müftülüğe de buradan teşekkür ediyorum."şeklinde konuştu.

Kahramanmaraş İl Müftüsü Muhammed Gevher son günlerde İl Müftülüğünün proje ve gençlere yönelik haberleriyle gerek yerel ve gerekse ulusal medya geniş yer bulmuş ve takdir kazanmıştı. (HABER MERKEZİ)



SOGEM’de Sosyal Girişimciliğe Başlangıç Eğitimi’ne Başvurular Başladı!
Görgel, Babalar Günü’nde Şehit Babaları ve Gazilerle Bir Araya Geldi
Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı
Başkan Hanifi Toptaş’tan Kahramanmaraş İstiklalspor’a Tebrik Mesajı
Büyükşehir, İstiklalspor’un Şampiyonluk Yolculuğunu Dev Ekranda Sporseverlerle Buluşturdu
Büyükşehir’den Dulkadiroğlu’na Gençlik Merkezi