Başkan Erkoç Pazarcık'ta Muhtarlarla Buluştu

Başkan Erkoç Pazarcık

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Pazarcık ilçesinde mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

 Pazarcık 112 Acil Servis İstasyonu açılışının ardından muhtarlarla bir toplantı yapan Başkan Erkoç, Büyükşehir Belediyesi olarak muhtarlarla istişareye önem verdiklerini ifade etti.

Kahramanmaraş'ın Büyükşehir olmasının ardından köylerin mahalleye döndüğünü ifade eden Başkan Erkoç: "Köylerden mahalleye dönen yerleşim birimlerinde yaşanan sıkıntıları biliyoruz. Bundan dolayı da öncelikli olarak grup yollarında yaşanan sıkıntıları çözüme kavuşturuyoruz. Grup yollarımızda sıcak asfalt yaparak vatandaşlarımızın şehre ulaşımını kolaylaştırdık. Sıkıntıları aciliyet durumuna göre imkanlarımız dahilinde çözüme kavuşturuyoruz. Sizlerden gelen talep ve istekleri de göz ardı etmeyerek bir bir çözüme kavuşturuyoruz" dedi.

Başkan Erkoç, muhtarlardan gelen talepleri tek tek not ettirerek sıkıntıların en kısa süre içinde çözüme kavuşturacaklarını söyledi. (HABER MERKEZİ)



SOGEM’de Sosyal Girişimciliğe Başlangıç Eğitimi’ne Başvurular Başladı!
Görgel, Babalar Günü’nde Şehit Babaları ve Gazilerle Bir Araya Geldi
Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı
Başkan Hanifi Toptaş’tan Kahramanmaraş İstiklalspor’a Tebrik Mesajı
Büyükşehir, İstiklalspor’un Şampiyonluk Yolculuğunu Dev Ekranda Sporseverlerle Buluşturdu
Büyükşehir’den Dulkadiroğlu’na Gençlik Merkezi