Milletvekili Adayı Öztunç Ilıca
Siyasi 19.10.2015 16:38:44 0

Milletvekili Adayı Öztunç Ilıca'da

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden CHP birinci sıra milletvekili adayı Ali Öztunç, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

Ziyaretlerine ilçeleri ve kasabaları da dahil eden Öztunç, 1 Kasım'a kadar Gitmedik köy Mahalle bırakmayacak. Son olarak Ilıca Mahallesini ziyaret eden Öztunç, vatandaşlar tarafından son derece sıcak karşılandı. Genç ve dinamik bir aday olması nedeniyle büyük bir ilgi ile karşılanan Öztunç, Ilıca esnafından 1 Kasım seçimlerinde destek istedi. Ilıca esnafı ise Öztunç'a Olumlu Baktılar.

 CHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Ali Öztunç halk ile bir araya geldiği ziyaretlerinde Gençlik Enerjisi ile yenilikçi söylemleri ve halka olan yakınlığıyla büyük ilgi görüyor. Halk ile bütünleşen Ali Öztunç Yaptığı çalışmalarda genç imajıyla halk tarafından da benimsenen ve desteklenen genç ve dinamik bir aday olması nedeni ile ilgi çekiyor.

Gençliği, güler yüzlüğü, halk ile olan samimiyeti ve sıcak sohbetiyle parti tabanı ve vatandaşlar arasında da aranan yeni siyasetçi olarak dikkat çekiyor. Yaptığı seçim çalışmalarında da bu yönleriyle adeta Kahramanmaraş ve bölgede rüzgar gibi esiyor.

 CHP Milletvekili Adayı Ali Öztunç seçim çalışmaları için gittikleri Onikişubat İlçesi Ilıca Mahallesinde yaptıkları çalışmalar ile ilgili bir değerlendirme yaparak :Kahramanmaraş'ın Her Bölgesini ziyaret ediyorum Bu Kapsamda Ilıca Mahallemize geldim sabah İlk olarak Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi rektörü Durmuş Deveci Hocamızla görüştük bir nezaket ziyaretinde bulunduk kendilerine arkasından ise Onikişubat ilçemize bağlı Eski Beldemiz olan Ilıca Mahallesine gelerek burada esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik onlarla hasret giderdik gördüm kü Kahramanmaraş'ın her Bölgesinde olduğu gibi burada " Bize ve Partimize bize büyük bir ilgi var. Vatandaşlar yolda yolumuzu çeviriyorlar oyumuz size diyorlar. İnşallah 1 Kasım akşamı gülen taraf biz olacağız. Emekliler, yaşlılar, taşeron işçiler, asgari ücretli çalışanlar gibi AKP iktidarlarında sürekli ezilen kesimler Partimize yoğun ilgi gösteriyorlar. Bu da CHP'nin halkı ne kadar iyi okuduğunun, halkın sorunlarını ne kadar iyi analiz ettiğinin bir göstergesidir. Bunun bir diğer göstergesi de Belde belediyelerin Kapanması biz Cumhuriyet Halk Partisi İktidarında 1 Kasımda Halkın önüne sandık götüreceğiz ve belde belediyeni istiyor musunuz diye Beldeki Belediyeler hizmet Yapıyordu. AKP İktidarı Belde belediyeleri kapatarak bu hizmeti elinden alarak İnsanlarımıza hizmetin ulaşmasına engel oldu İnşallah Cumhuriyet Halk Partisi İktidarı döneminde tekrar açacağız 13 yıldır iktidar olan bir partinin CHP'nin vaatlerini Çaldı Biliyorsunuz bize kaynak nerede diye soran AKP asgari ücreti 1300 TL'ye çıkarma vaadinde bulundu. Ancak burada vatandaşlarımızın dikkatini çok önemli bir noktaya çekmek istiyorum. Ilıcada Emekli olan vatandaşlarımıza Her iki dini Bayramda birer Maaş İkramiye sözü verdik sözümüz sözdür Cumhuriyet Halk Partisi İktidarında geleceğiz bununa inanıyoruz Emekliler rahat bir nefes alacak Ben Toplumun tüm Kesimlerine ulaşmaya Çalışıyorum Genç, Yaşlı,Kadın ,Erkek demiyorum her yere gidiyorum bugün Ilıca Mahallemizde büyük ilgi ile karşılandım bizleri bağrına bastıklarını görüyorum Cumhuriyet Halk Partisin iktidara yükselişinin Müjdesi burada vardı halkımız şunu diyor bu seçimlerde Ali Öztunç Oyumuz sana sandıkları patlatıp seni Milletvekili göndereceğiz Cumhuriyet Halk Partisini de iktidar yapacağız dediler.

"ILICA TURZİM KENTİ DÜNYASİ HALİNE GELECEK"

Kahramanmaraş'ın Şifa Kaynaklarının Çok olduğunu Başta Ilıca Kaplıcaları Ekinözü İçmeleri gibi Yerlerimiz var Halkımızın yoğun ilgisi var buralara şifa aramaya geliyorlar geldikleri zaman misafirlerimizin rahat ve temiz ortamda hem tatil yapmaları hemde Tedavi olmaları gerekiyor Bu Yerlerin bir önce Turizm Bakanlığı bünyesine alınması gerekiyor, Ben Milletvekili seçildiğim zaman üzerime düşünen görevi sonuna kadar yapacağım Çok ciddi bir şekilde yer altı kaynakları olduğunu ve iyi değerlendirilmesi gerektiğini kent dizaynı daha iyi yapılırsa biz burada turizm kenti dünyası haline getire biliriz Ilıca Kaplıcaları sayesinde turizm bünyesinde olduğu olduğu zaman burada yaşayan vatandaşlarımız ve gelen Misafirlerimiz büyük kazanç elde edebilirler diyerek 13 Yıldır AKP'ye oy veren Ilıcalılar bunun Karşılığını almadılar onu bırakın bir bakan bile alamadılar ama Cumhuriyet Halk Partisi İktidarı döneminde Ilıca Turizmin göz bebeği olacak dedi. (HABER MERKEZİ)

Türkoğlu’nda kar seferberliği vatandaştan tam not ...

Görgel: “Tarihi Kapalı Çarşı’mızın Restorasyonu Ta...

Kırmızı Yelekliler Derneği'nden Kahramanmaraş ziya...

AKOM’dan Yağmur ve Kar Uyarısı

Ülkü Ocakları'ndan Anlamlı Destek

Başkan Gül'den YENAD'a Ziyaret

Başkan Çetinkaya’dan Gazetecilere Anlamlı Buluşma

KMTSO Başkanı Buluntu’dan 2025 yılı değerlendirmes...

Zuhal Karakoç’un 2025 Performansı

KSÜ Rektörlüğüne Prof. Dr. Mahmut AK Atandı

Başkan Muzaffer Çil, yeniden adaylığını açıkladı

“Bir Kardeşlik Hikâyesi” Sergisi Gaziantep Panora...

Elbistan’da Kadına Yönelik Şiddete Karşı Esnaftan ...

Türkiye’nin UNESCO Tescilli Tek Masal Anlatıcısı F...

Karatutlu: “Çevre Bakanı Murat Kurum’a Söyledim: “...

Kahramanmaraş’lı Minik Dâhiden Dünya Birinciliği

Afşin ve Göksun’da Miniklere Özel Tiyatro Gösteris...

Kır Ailesinin Acı Günü

Kasım’da Dermankart’lı Ailelere 23 Milyonu Aşan De...

KSÜ Kampüs Kablosuz Ağ Altyapısı Genişletildi

Goalball’da Gümüş Zafer

Ampute Futbol Türkiye Kupası Finali Kahramanmaraş’...

Göreve atanmasının 113. gününde, 113 partiliyle bi...

Kahramanmaraş’ın talepleri tek tek Ankara gündemin...

TYB Kahramanmaraş Şubesi tarafından “Batılılaşma İ...

Kahramanmaraş’ın ilk elektrikli otobüslerinin sevk...

İş İnsanı Mesut Şahinkanat’a Anlamlı Plaket

Büyükşehir, Melek’in En Büyük Hayalini Gerçekleşti...

Yedi Güzel Adam Müzesi, Yeni ve Modern Kimliğiyle ...

“Deprem” Temalı Sergi KSÜ’de Açıldı

Huzurevi Sakinlerine Moral: ‘Turuncu Sofralar Etki...

Kahramanmaraş’ta Orman Parkı İhalesine Tepki

Yeni Nesil Gazeteciler İçin Dijital Medya Akademis...

Nurhak Devlet Hastanesinde İlk Ameliyat Başarıyla ...

Büyükşehir’den Özel Gereksinimli ve Yaşlılara Sosy...

Büyükşehir’den Üniversitelilere Hoş Geldin Hediyes...

Kahramanmaraş’ta 2026’ yılında 12 Bin Derslik Hede...

Kahramanmaraş’ta Örnek Barış: Tek Dert Kahramanmar...

Kır Ailesinin Mutlu Günü

Özgür Özel’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’la İlgili Söyl...

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kadın Goalba...

Zafer Bayramı Coşkusu Gökhan Türkmen Konseriyle Ta...

Dulkadiroğlu Beledi̇yesi, Hizmet Fi̇losuna Yeni̇ S...

Rektör Yasım’dan YTB Başkanı Turus’a Hayırlı Olsun...

BlueLand’te Sınırsız Eğlence Artık Hafta İçi Her G...

Köroğlu: “Okul masrafları aileleri zorluyor, çözüm...

Onikişubat Belediyesi’nin Gündüz Bakımevi’nde kura...

BlueLand’te Pazartesi ve Salı Günleri Eğlence Dolu

MHP Kahramanmaraş İl Başkanlığında Mansur Metehan ...

Çam “ 15 Temmuz Milletin zaferidir ”

Başkan Görgel, Sanayi Sitesi Esnafıyla Bir Araya G...

Büyükşehir’in Glütensiz Gıda Desteği

Düğünde buzağı hediye edildi

Pazarcık Belediyesi İle Özel Sular Akademi Hastane...

Onikişubat Belediyesi’nden personele Sağlıklı Yaşa...

SOGEM’de Sosyal Girişimciliğe Başlangıç Eğitimi’ne...

Görgel, Babalar Günü’nde Şehit Babaları ve Gaziler...

Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev B...

Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı

Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"

Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sı...

AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Te...

Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş z...

Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’...

Geben Vadisi Artık Milli Park!

Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle ...

Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz K...

Başkan Hanifi Toptaş’tan Kahramanmaraş İstiklalspo...

15.3° / 5.6°

Türkoğlu’nda kar seferberliği vatandaştan tam not aldı

Görgel: “Tarihi Kapalı Çarşı’mızın Restorasyonu Tamamlanıyor”

Kırmızı Yelekliler Derneği'nden Kahramanmaraş ziyareti

AKOM’dan Yağmur ve Kar Uyarısı

Ülkü Ocakları'ndan Anlamlı Destek

Başkan Gül'den YENAD'a Ziyaret

Başkan Çetinkaya’dan Gazetecilere Anlamlı Buluşma

KMTSO Başkanı Buluntu’dan 2025 yılı değerlendirmesi

Zuhal Karakoç’un 2025 Performansı

KSÜ Rektörlüğüne Prof. Dr. Mahmut AK Atandı

Başkan Muzaffer Çil, yeniden adaylığını açıkladı

“Bir Kardeşlik Hikâyesi” Sergisi Gaziantep Panorama Müzesinde Sanatseverlerle Buluşuyor

Elbistan’da Kadına Yönelik Şiddete Karşı Esnaftan Örnek Duruş

Türkiye’nin UNESCO Tescilli Tek Masal Anlatıcısı Fatma Önkol Konuşuldu

Karatutlu: “Çevre Bakanı Murat Kurum’a Söyledim: “Deprem Uyardı, Raporlar Uyardı… Dinlemediniz.”

Kahramanmaraş’lı Minik Dâhiden Dünya Birinciliği

Afşin ve Göksun’da Miniklere Özel Tiyatro Gösterisi

Kır Ailesinin Acı Günü

Kasım’da Dermankart’lı Ailelere 23 Milyonu Aşan Destek Ödemesi Yapıldı

KSÜ Kampüs Kablosuz Ağ Altyapısı Genişletildi