Streetball Turnuvası Tamamlandı

Streetball Turnuvası Tamamlandı

01-03 Eylül 2015 tarihleri arasında Osman Sayın Spor Salonunda düzenlenen Sokak Basketbolu (Streetball) turnuvası oynanan final maçları sonunda tamamlandı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yaz Spor Okulları Basketbol öğrencileri ve Büyükşehir Belediye Yaz Spor Okulları Basketbol öğrencilerinin karması ile yapılan turnuvada 42 takım 168 sporcu mücadele ettiler.

Turnuvanın ilk iki gününde elemeler yapıldıktan sonra üçüncü gün final maçları sonucunda Küçük erkeklerde Kaptanlar takımı 1. olurken, Aslanlar takımı 2. ve Gençlik takımı 3. olarak tamamladı. Küçük kızlarda Periler takımı 1. Papatyalar takımı 2. oldular.

Genç kızlarda ise Eminem takımı 1. olurken, TTO takımı 2. ve  Potanın Perileri  takımı 3. olarak tamamladılar. Genç erkeklerde Smaç takımı 1. olurken 2. Blok takımı 3. ise Walverin takımı oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı yaptığı açıklamada şunları ifade etti.`` Yaz Spor Okullarında 1 Mayıs 2015 itibari ile ilimizde 26.008 çocuğumuz değişik branşlarda spor yaptı.Bu kapsamda farklı branşlarda müsabakalar düzenleyerek çocuklarımıza müsabaka atmosferini yaşatmak amacı ile turnuvalar düzenliyoruz. Bu anlamda düzenlediğimiz Sokak Basketbolu (Streetball) turnuvasında tüm takımlarımıza başarılar diliyorum`` dedi.  



Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı
Başkan Hanifi Toptaş’tan Kahramanmaraş İstiklalspor’a Tebrik Mesajı
Büyükşehir, İstiklalspor’un Şampiyonluk Yolculuğunu Dev Ekranda Sporseverlerle Buluşturdu
Büyükşehir’den Dulkadiroğlu’na Gençlik Merkezi
Nurhak’ta Tatlar ve Yeni Mahalle’yi Karayoluna Bağlayan Arter Genişletiliyor
Ergonomik Çalışma Masası ile Konforlu Çalışma Alanları