“Demokrasiye er geç kavuşmamız lazım”

“Demokrasiye er geç kavuşmamız lazım”

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Nilden Bayazıt'ın Annesi Sanat Tarihçisi Kanat Bayazıt ve Babası Emekli Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Vural Bayazıt Seçim Bürosunu ziyaret etti.

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Nilden Bayazıt'ın babası Emekli Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Vural Bayazıt, içerisinde bulunduğumuz seçim atmosferini basından takip ettiğini belirterek şunları söyledi. "Eski bir askerim, siyasetin içerisinde değilim. Görüyorum ki iktidarda bir sarsıntı var. Yabancı basın da mevcut iktidardaki yıkıntıyı tespit etti. Tabi siyasette neler olur neler olmaz kesin değil son dakikaya kadar her şey değişebilir. Ama AKP'nin bu seçimde hayli çok oy kaybedeceği kanısındayım. Kaybedilen bu oy CHP'ye yahut MHP'ye gider." Dedi.

7 Haziran seçiminin koalisyonla sonuçlanacağını düşündüğünü belirten Bayazıt, "Önemli olan koalisyonları iyi idare etmektir. Bence koalisyon çok yararlı bir şeydir. Avrupa gibi olsak, Avrupa ülkelerinde bürokratlara kimse dokunamaz. Parti geldi diğer partiye meali olanlar bürokratlar, valiler, kaymakamlar değiştirme diye bir olay yok. Bizim gibi tam demokrasiye kavuşamamışlarda bu bürokrat değiştirmeler var. Bir emniyet müdürü, bir vali yerinden olmayacağından emin olması lazım. Dolayısıyla o zaman daha demokratik bir sisteme kavuşmuş oluruz. Önemli olan demokrasidir. Demokrasiye er geç kavuşmamız lazım." Dedi.

Kahramanmaraş'a kızı Nilden Bayazıt'ı özlediği için geldiğini belirten Vural Bayazıt, "Kızıma siyasetçi olmasını ben söylemedim ama elbette kızımı destekliyorum. Kızım Amerika'da siyaset üzerine eğitim gördü, Ülkemize gelince kendini siyasetin içerisinde buldu. Orduları kumanda ediyorum ama iki kızı kumanda edemiyorum, istediklerini yapmakta hürler, eşimle çok karışmayız kızlarımıza." Dedi. (SEVAL AKÇÖP)



SOGEM’de Sosyal Girişimciliğe Başlangıç Eğitimi’ne Başvurular Başladı!
Görgel, Babalar Günü’nde Şehit Babaları ve Gazilerle Bir Araya Geldi
Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı
Başkan Hanifi Toptaş’tan Kahramanmaraş İstiklalspor’a Tebrik Mesajı
Büyükşehir, İstiklalspor’un Şampiyonluk Yolculuğunu Dev Ekranda Sporseverlerle Buluşturdu
Büyükşehir’den Dulkadiroğlu’na Gençlik Merkezi