Erkoç; Çocuklarımız üç gün gönüllerince eğlendiler

Erkoç; Çocuklarımız üç gün gönüllerince eğlendiler

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, düzenledikleri eğlenceden dolayı çocukların üç gün boyunca gönüllerince eğlendiğini söyledi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Osman Sayın Spor Salonu'nda ve lunaparkta üç gün boyunca 6-15 yaş grubu için ücretsiz eğlence düzenledi.

24-26 Nisan tarihleri arasında üç gün süren eğlenceye ilişkin bir açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç: "23 Nisan Milli egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın daha coşkulu ve daha heyecanlı kutlanması amacıyla çocuklarımızı eğlendiriyoruz. 24-25-26 Nisan tarihleri arasında Osman Sayın Spor Salonu'nda ve lunaparkımızda çocuklarımız ücretsiz olarak eğleniyorlar. Bu yıl havaların da güzel olmasıyla birlikte çocuklarımız gönüllerince eğlenme fırsatı buldular. Çok yoğun bir katılım var ve ailelerimizin bu ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

24 Nisan Cuma günü başlayıp, 26 Nisan Pazar günü sona eren etkinlikler sabah saat 10.00'da başladı ve akşam saat 18.00'e kadar ücretsiz olarak devam etti.

Üç gün boyunca süren eğlencede binlerce çocuk gönüllerince eğlenirken, bu eğlenceden dolayı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ettiler. (Haber Merkezi)



KSÜ’de “Doğu Türkistan Söyleşisi” düzenlendi
Canlı Hayvan Borsası’nda Kurban Satış Yerleri Kiralama İşlemi 15 Mayıs’ta Başlayacak
Başkentte Kahramanmaraş Rüzgârı
Tomsuklu OSB’ni̇n yeni̇ Başkanı Mustafa Buluntu oldu
Yeni Kahramanmaraş Stadyumu projesi hayata geçiriliyor
Gül; “Alın teriyle yükselen Türkiye’yi birlikte inşa ediyoruz.”
Nazlı Balduk İlkokulunda 23 Nisan Coşkusu
SOGEM, Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimiyle Kapılarını Açtı
Sular Sağlık’tan Anlamlı Ziyaret
Elmalar’ın İçmesuyu Sorununa 15 Milyonluk Yatırım
Zeytin Üretimine Değer Katacak Seminer Büyük İlgi Gördü
TKDK'DAN Döngel'e İlk Turizm Desteği
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. KSÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğrencileriyle Kariyer Buluşmasında Bir Araya Geldi
İstiklal’in Minik Yüreklerinden Türk Polis Teşkilatı’na Anlamlı Ziyaret
Hilmi Çalkaya, Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı