Tekstil Fabrikasındaki Yangın Büyümeden Söndürüldü

Tekstil Fabrikasındaki Yangın Büyümeden Söndürüldü

Kahramanmaraş Büyükşehir İtfaiyesi'nin Kılılı'da meydana gelen bir tekstil fabrikasında yangın büyümeden müdahale edildiği belirtildi.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada: ‘'10 Nisan 2015 Cuma günü saat 05.40'ta, Kahramanmaraş-Adana karayolu 15.kilometresinde bulunan bir tekstil fabrikasında yangın çıktığı ihbarı gelmesi üzerine Kılılı İtfaiye Grubumuz 1 dakika içinde olay yerine ulaşarak müdahaleye başladı. Türkoğlu ve Merkez İtfaiye gruplarımız da eş zamanlı olarak olay yerine sevk edildi. 20 itfaiye erinin 5 arazözle müdahale ettiği yangın yaklaşık 45 dakikada kontrol altına alınarak söndürüldü. Soğutma çalışmaları ise saat 12.00'ye kadar devam etti.

Dokuma makinasında kısa devre oluşması sonucu meydana gelen yangında can kaybı ve ya yaralanma vakası yaşanmadı ancak fabrikada maddi hasar meydan geldi ‘' bilgilerine yer verildi. (Haber Merkezi)



Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı
Başkan Hanifi Toptaş’tan Kahramanmaraş İstiklalspor’a Tebrik Mesajı
Büyükşehir, İstiklalspor’un Şampiyonluk Yolculuğunu Dev Ekranda Sporseverlerle Buluşturdu
Büyükşehir’den Dulkadiroğlu’na Gençlik Merkezi
Nurhak’ta Tatlar ve Yeni Mahalle’yi Karayoluna Bağlayan Arter Genişletiliyor
Ergonomik Çalışma Masası ile Konforlu Çalışma Alanları