CHP`de Sandık Görevlilerine Eğilim Yoklaması Eğitimi

CHP`de Sandık Görevlilerine Eğilim Yoklaması Eğitimi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkan Vekili Levent Gök, partisinin Kahramanmaraş'ta düzenlediği 7 Haziran genel seçimlerinde sandıklarda görev alacak partililere verilen ‘Eğilim Yoklaması' eğitimine katıldı.

Sabancı Kültür Merkezinde düzenlenen toplantı CHP İl Başkanı Esat Şengül'ün açış konuşmasıyla başladı.
Ardından kürsüye gelen CHP Gurup Başkan Vekili Levent Gök, hükümetin iç güvenlik yasasına yönelik eleştirilerde bulunarak, iktidara gelmeleriyle tüm yasalarını çöpe atacaklarını söyledi.
Mecliste uzun süredir devam eden iç güvenlik paketiyle görüşmelerde ülkenin bir polis devletine dönüşmesini engellemeye çalıştıklarını anlatan Gök, ''İktidar istiyor ki çıkartacağı bu yasayla polisler, valiler olağanüstü yetkilerle donatılsın insanların en barışçıl toplantıları dahil yapılamasın, valiler, polisler bu toplantıları dağıtsın hatta gerekirse öldürme yetkisini eline alsın. Bir yandan emniyeti bir yandan jandarmayı siyasete bağlayan iktidara bağlayan bir anlayışı geçirmeye çalışıyorlar. Bizde diyoruz ki polise valiye yetki değil tam tersine insanlara özgürlük verilsin. Polislerin yetkileri kaldırılsın valilerin yetkileri kaldırılsın insanlar arzu ettiği gibi özgürce yaşasın. Türkiye'nin her yerinden özgürlük sesleri gelsin diye mücadele ettik. İktidar partisi tam tersine halkın özgürlük alanlarını kısmak için halkın iktidarlara yöneteceği en ufak bir eleştiri dahi en sert biçimde bastırmak için acımasızca yasalar çıkartmanın çabası içerisinde oldu bu süreçte" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başbakanlığında halk iktidarında bütün antidemokratik yasaları çöpe atacaklarını ifade ederek, "Tüm yurttaşlarımız bilmelidir ki; Cumhuriyet Halk Partisinin Kemal Kılıçdaroğlu'nun başbakanlığından kurulacak 8 Haziran'daki halk iktidarında bütün antidemokratik yasaların hepsini çöpe atacağız. Türkiye'yi özgürleştireceğiz. Genel merkezimizin çok önemli bir kampanyayı hazırladığını sizlerin bilgilerine sunmak isterim. Pratik, kolay ve coşkulu bir kampanya süreci yürüteceğiz. Yurttaşlarımıza çok sade anlaşılır çok net mesajlarla onları yormadan CHP'nin temel konularına bütün yerel ve genel konularda çok net bir şekilde mesajlarımızla anlatacağız herkes anlayacak ve bizlerde anlatırken çok önemli bir kolaylık içerisinde olacağız. Bunu yapacak gücümüz var. Bizler her olumsuz ortamda bu iktidara karşı dik durmasını bilen insanlarız. Dik durduk eğilmedik. Bundan sonra da bu iktidardan öncelikle kendi seçimlerimiz gerçekleştirdikten sonra yapacağımız 7 Haziran seçimlerinde onlara öyle bir tokat atacağız ki Türkiye'deki demokrasi açısından insan hakları açısından hukukun üstünlüğü açısından birinci sınıf demokrasiyi hep birlikte yaratacağız" ifadelerine yer verdi. (İHA)



Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı
Başkan Hanifi Toptaş’tan Kahramanmaraş İstiklalspor’a Tebrik Mesajı
Büyükşehir, İstiklalspor’un Şampiyonluk Yolculuğunu Dev Ekranda Sporseverlerle Buluşturdu
Büyükşehir’den Dulkadiroğlu’na Gençlik Merkezi
Nurhak’ta Tatlar ve Yeni Mahalle’yi Karayoluna Bağlayan Arter Genişletiliyor
Ergonomik Çalışma Masası ile Konforlu Çalışma Alanları
TUSAŞ Yatırımında Sona Gelindi
“Altı Üstü Bilinç” adlı oyun büyük beğeni topladı
KSÜ’de “Doğu Türkistan Söyleşisi” düzenlendi
Canlı Hayvan Borsası’nda Kurban Satış Yerleri Kiralama İşlemi 15 Mayıs’ta Başlayacak
Başkentte Kahramanmaraş Rüzgârı
Tomsuklu OSB’ni̇n yeni̇ Başkanı Mustafa Buluntu oldu