“Sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayacağız”
Siyasi 17.02.2015 14:23:23 0

“Sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayacağız”

25 dönem Ak Parti Milletvekili Aday adayı Dr. İlker Çitil; ""İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” prensibini şiar edinmiş bir milletin evladı olduğunu söyledi.

Ak Parti İl Binasına gelerek Milletvekilliği aday adaylığı müracaatı toplantısında konuşan Dr. İlker Çitil,; "Bu şehrin havasını soluyan,  bu şehirde yaşayan ve 22 yıllık memuriyet hayatımda sağlık sektörünün çeşitli kademesinde çalışan bir hekim, bir yönetici olarak, dün olduğu gibi bugün ve yarında hizmet gayesiyle aktif siyasete girme kararı vermiş bulunmaktayım" dedi.

Ak Parti İl Binası'nda düzenlenen Aday adaylığı Müracaatı toplantısına, Ak Parti İl, İlçe ve Kadın Kolları Yöneticileri, Onikişubat Belediye Başkan Yardımcı Ali Ünsal, Sağlık Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Bünyamin Mutlu Demirci, Belediye Meclis üyeleri,  Sivil toplum örgütleri temsilcileri, doktorlar ve partililer ve ailesi katıldı.

Aday adaylığı Müracaatını Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Fırat Görgel'in aldığı toplantıda konuşan Dr. İlker Çitil şunları belirtti; "Bugün burada 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri İçin Partimizden Aday Adaylığı başvurumu yapmak için huzurlarınızdayım.

Rabbim nasip ederse, halkımızın, teşkilatımızın ve sizlerin desteğini de alarak bu şehrin havasını soluyan, bu şehirde yaşayan ve 22 yıllık memuriyet hayatımda sağlık sektörünün çeşitli kademesinde çalışan bir hekim, bir yönetici olarak, dün olduğu gibi bugün ve yarında hizmet gayesiyle aktif siyasete girme kararı vermiş bulunmaktayım.

Partimizin İktidara geldiği 2002 yılından bu yana, şehrimizde Başhekim Yardımcılığı, İl Sağlık Müdür Yardımcılığı, Bakanlık Müşavirliği ve son beş yıldır da İl Sağlık Müdürü olarak halkımıza hizmet ettim.

Allahın izni ile. Bürokrat olarak edindiğim bilgi birikimi ve tecrübelerimi farklı bir kulvar olan siyaset Kurumunda, yani Milli egemenliğin sembolü, millet iradesinin tecelli yeri olan, TBMM de Ak Parti çatısı altında sürdürerek ülkemize hizmet etmeyi hedefliyorum İnşallah.

"İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" prensibini şiar edinmiş bir milletin evladı olarak,İlimizde yaşayan Kahramanmaraşlı hemşerilerimin sağlığını korumak, geliştirmek ve daha iyi bir sağlık hizmeti almaları adına bulunduğum her kademede azami gayret gösterdiğimi ifade etmek istiyorum.

Bu noktada yapılan hizmetleri tek tek sayacak değilim.

Sağlık Hizmetleri açısından İlimizde geldiğimiz noktayı göstermesi açısından Türkiye  İstatistik Kurumunun  2013 yılında Ülke Düzeyinde yapmış olduğu Yaşam Memnuniyeti Anketinde% 85.6 oranla Kahramanmaraş'ımız genel sıralamada Türkiye sekizincisi, 30 Büyükşehir ve komşu illeri arasında da 1.sırada yer aldığını göstermişlerdir" dedi.

BU BAŞARILARA TEK BAŞIMIZA ULAŞMADIK ELBETTE

Dr. İlker Çitil;"Buradan sizlerin aracılığıyla bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen başta Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan`a, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Sayın Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu`na, Sağlık Bakanı Sayın Dr. Mehmet Müezzinoğlu`na, tüm AK Parti Kahramanmaraş Milletvekillerimize, Kahramanmaraş Valiliğimize, Bakanlığımızın bürokratlarına veİl Sağlık Müdürlüğümüz,Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğimiz ve Halk Sağlığı Müdürlüğümüz ile bunlara bağlı tüm birimlerde görev yapan idarecilerimize, en alt kadrodan en üst kadroya varıncaya kadar her kademede görev yapantüm sağlık çalışanlarımıza ve onların kıymetli ailelerine de bu vesile ile tekrartekrar şükranlarımı sunarım"dedi.

2023 VE 2071 HEDEFLERİNE KATKI SAĞLAMAK İÇİN TÜM GÜCÜMLE ÇALIŞACAĞIM.

Çitil; "İnşallah Yeni Türkiye'nin İnşaası, 2023 ve 2071 hedeflerine katkı sağlamak için; tüm gücümle dün olduğu gibi bugün ve yarında gece gündüz demeden çalışma kararlılığı ve azmi içerisindeyim.

Ülke olarak Önümüzde zorlu bir sürecin olduğu hepimizin malumudur. Ama bu zorluğu omuz omuza vererek hep beraber aşacağımıza inancım tamdır.

Biliyorsunuz ülkemiz AK Parti İktidarlarında çok ama çok önemli kazanımlar elde etti.

Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan`la başlayan Başbakanımız sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile devam eden bu dava da ''Halka Hizmet, Hakka Hizmettir'' diyerek vatandaşlarımızın gelişmiş ülkeler standartlarına göre yaşamalarıiçin eğitimden sağlığa, ekonomiden tarıma pek çok alanda muazzam hizmetler yapıldı.

Yapılacak daha çok hizmetler olduğuna inanıyorum. Bu kazanımların artarak devam etmesi, şehrimizin her bir köşesinin ve her bir ferdinin,bu gelişmelerden hak ettiği payı alması için, bu zamana kadar esirgemediğiniz desteklerinize,şehrimizin ve ülkemizin geleceğini inşa etme adına her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Desteklerinizi bekliyorum.

Buradan çıktıktan sonra hepimiz tüm teşkilatımız ve aday adaylarımız 7 Haziran'a kadar ev ev, kapı kapı dolaşarak sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayacağız.

Tekrar ifade etmem gerekirse çıktığım bu anlamlı yolda kadınından erkeğine, gencinden yaşlısına kadar bu kahraman şehrin tüm güzide insanlarının dualarını ve desteklerini bekliyorum.

Ben şimdiden 7 Haziran'da yapılacak olan Genel seçimlerin Kahramanmaraş'ımıza ve Ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum" dedi

TÜM ADAY ADAYLARI ARKADAŞLARIMA DA BAŞARILAR DİLİYORUM.

Halkımıza hizmet etme yolunda kıyasıya  bir yarış olduğunu belirten Dr. İler Çitil,  Tüm aday adayı arkadaşlarıma daba şarılar diliyorum. Rabbim bu memlekete hizmet edecek insanların yar ve yardımcısı olsun.

Yaşadığım, aşığı olduğum bu topraklara hizmet etmek için, gönlünüze ve desteğinize talibim. Beni size, sizleri de Allaha emanet ediyorum. Rabbim yar ve  yardımcımız olsun.

Tekrar bu vesile ile tüm hemşehrilerime en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi. (FATİH YALÇIN)

TYB Kahramanmaraş Şubesi tarafından “Batılılaşma İ...

Kahramanmaraş’ın ilk elektrikli otobüslerinin sevk...

İş İnsanı Mesut Şahinkanat’a Anlamlı Plaket

Büyükşehir, Melek’in En Büyük Hayalini Gerçekleşti...

Milli Savunma Bakanlığı, Onikişubat Belediyesi’nin...

Onikişubat Belediyesi’nin Kahramanlık Türküleriyle...

Cumhuriyet Yürüyüşü’nde Kahramanmaraş Tek Yürek Ol...

Gül’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Cumhuriyetin 102. Yılına Özel Konser KSÜ’de Gerçek...

Güreşin Kalbi Kahramanmaraş’ta Attı

TGGF Başkan Vekili Şahin Hopur’dan Milli Takıma Mo...

Dulkadi̇roğlu Beledi̇yesi̇ ve Ti̇caret İl Müdürlü...

13.Ufka Yolculuk Onikişubat Okul İdarecilerine Tan...

Onikişubat Belediyesi’nden 300 öğrenciyle orman te...

Aile Yılı’nda evlenecek çiftlere en büyük destek O...

SOGEM’in Yapay Zekâ Eğitimine Başvurular Başladı!

Yedi Güzel Adam Müzesi, Yeni ve Modern Kimliğiyle ...

“Deprem” Temalı Sergi KSÜ’de Açıldı

Huzurevi Sakinlerine Moral: ‘Turuncu Sofralar Etki...

Kahramanmaraş’ta Orman Parkı İhalesine Tepki

Yeni Nesil Gazeteciler İçin Dijital Medya Akademis...

Nurhak Devlet Hastanesinde İlk Ameliyat Başarıyla ...

Büyükşehir’den Özel Gereksinimli ve Yaşlılara Sosy...

Büyükşehir’den Üniversitelilere Hoş Geldin Hediyes...

Kahramanmaraş’ta 2026’ yılında 12 Bin Derslik Hede...

Kahramanmaraş’ta Örnek Barış: Tek Dert Kahramanmar...

Kır Ailesinin Mutlu Günü

Özgür Özel’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’la İlgili Söyl...

Düğünde buzağı hediye edildi

Pazarcık Belediyesi İle Özel Sular Akademi Hastane...

Onikişubat Belediyesi’nden personele Sağlıklı Yaşa...

SOGEM’de Sosyal Girişimciliğe Başlangıç Eğitimi’ne...

Görgel, Babalar Günü’nde Şehit Babaları ve Gaziler...

Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev B...

Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı

Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"

Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sı...

AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Te...

Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş z...

Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’...

Geben Vadisi Artık Milli Park!

Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle ...

Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz K...

Başkan Hanifi Toptaş’tan Kahramanmaraş İstiklalspo...

Büyükşehir, İstiklalspor’un Şampiyonluk Yolculuğun...

Büyükşehir’den Dulkadiroğlu’na Gençlik Merkezi

Nurhak’ta Tatlar ve Yeni Mahalle’yi Karayoluna Bağ...

Ergonomik Çalışma Masası ile Konforlu Çalışma Alan...

TUSAŞ Yatırımında Sona Gelindi

“Altı Üstü Bilinç” adlı oyun büyük beğeni topladı

KSÜ’de “Doğu Türkistan Söyleşisi” düzenlendi

Canlı Hayvan Borsası’nda Kurban Satış Yerleri Kira...

Başkentte Kahramanmaraş Rüzgârı

Tomsuklu OSB’ni̇n yeni̇ Başkanı Mustafa Buluntu ol...

Yeni Kahramanmaraş Stadyumu projesi hayata geçiril...

Gül; “Alın teriyle yükselen Türkiye’yi birlikte in...

Nazlı Balduk İlkokulunda 23 Nisan Coşkusu

SOGEM, Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimiyle Kapıların...

Sular Sağlık’tan Anlamlı Ziyaret

Elmalar’ın İçmesuyu Sorununa 15 Milyonluk Yatırım

Zeytin Üretimine Değer Katacak Seminer Büyük İlgi ...

TKDK'DAN Döngel'e İlk Turizm Desteği

AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. KSÜ Mühendislik Mima...

İstiklal’in Minik Yüreklerinden Türk Polis Teşkila...

Hilmi Çalkaya, Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Baş...

Madalya Günü Coşkusu Kıraç Konseriyle Taçlandı

Pazarcık ilçe emniyet müdürü vefat etti

Onikişubat Belediyesi’nden Ramazan ayında gönüller...

24.3° / 10.7°

TYB Kahramanmaraş Şubesi tarafından “Batılılaşma İhaneti’ni Yeniden Okumak” Programı Düzenledi

Kahramanmaraş’ın ilk elektrikli otobüslerinin sevkiyatı başladı

İş İnsanı Mesut Şahinkanat’a Anlamlı Plaket

Büyükşehir, Melek’in En Büyük Hayalini Gerçekleştirdi

Milli Savunma Bakanlığı, Onikişubat Belediyesi’nin dünyanın en büyük Türk Bayrağı’nı uzaydan görüntüledi

Onikişubat Belediyesi’nin Kahramanlık Türküleriyle Cumhuriyet Konseri’ne yoğun ilgi

Cumhuriyet Yürüyüşü’nde Kahramanmaraş Tek Yürek Oldu

Gül’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Cumhuriyetin 102. Yılına Özel Konser KSÜ’de Gerçekleştirildi

Güreşin Kalbi Kahramanmaraş’ta Attı

TGGF Başkan Vekili Şahin Hopur’dan Milli Takıma Moral Ziyareti

Dulkadi̇roğlu Beledi̇yesi̇ ve Ti̇caret İl Müdürlüğünden Ortak Deneti̇m

13.Ufka Yolculuk Onikişubat Okul İdarecilerine Tanıtıldı

Onikişubat Belediyesi’nden 300 öğrenciyle orman temizliği

Aile Yılı’nda evlenecek çiftlere en büyük destek Onikişubat Belediyesi’nden

SOGEM’in Yapay Zekâ Eğitimine Başvurular Başladı!

Yedi Güzel Adam Müzesi, Yeni ve Modern Kimliğiyle Hizmete Hazırlanıyor

“Deprem” Temalı Sergi KSÜ’de Açıldı

Huzurevi Sakinlerine Moral: ‘Turuncu Sofralar Etkinliği’

Kahramanmaraş’ta Orman Parkı İhalesine Tepki