Kobi ve Girişimcilik Ödülü Terkonsan Tekstil'e verilecek

Kobi ve Girişimcilik Ödülü Terkonsan Tekstil

KOSGEB Başkanlığınca, geleneksel olarak her yıl verilen ve 29 Ocak' ta düzenlenecek olan "KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri” törenine Terkonsan Tekstil Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti' de davet edildi.

Konu hakkında açıklama  yapan KOSGEB Kahramanmaraş HMM Müdürü Dr. Sadık Gözek şu açıklamalarda bulundu; KOSGEB Başkanlığınca, geleneksel olarak her yıl verilen "KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri" için 2014 yılında üçüncüsü düzenlenen "KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri" kapsamında 01 Mayıs - 15 Haziran 2014tarihleri arasında Türkiye geneli 3.403online başvuru gerçekleşmiş olup başvuru yapan firmalar arasında 40 finalist gösterilmiştir.

Kahramanmaraş'ta faaliyet gösteren işletmemiz olan Terkonsan Tekstil Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Bundan birkaç sene önce 5 Terzi bir araya gelerek KOSGEB İşbirliği-Güçbirliği Desteğine başvurmuşlar ve şu anda yaklaşık 200 kişinin çalıştığı, büyük markalara üretim yapan konfeksiyon atölyesine sahip olmuşlardır. Bu kapsamda Terkonsan KOBİ Ödülü Finalistleri arasında ödül almaya hak kazanan 40 finalist arasına girmiştir. Ödül Programı 29 Ocak Perşembe günü Ankara'da yapılacak olup, işletmemiz Terkonsan'ın sahibi Sn. İhsan Kurtar Başbakanımız Prof. Dr. Sn. Ahmet Davutoğlu ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn. Fikri IŞIK'ın ellerinden ödülünü alacaklardır" dedi. (MURAT KAVUN)



Gül; “Alın teriyle yükselen Türkiye’yi birlikte inşa ediyoruz.”
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı
Başkan Hanifi Toptaş’tan Kahramanmaraş İstiklalspor’a Tebrik Mesajı
Büyükşehir, İstiklalspor’un Şampiyonluk Yolculuğunu Dev Ekranda Sporseverlerle Buluşturdu
Büyükşehir’den Dulkadiroğlu’na Gençlik Merkezi
Nurhak’ta Tatlar ve Yeni Mahalle’yi Karayoluna Bağlayan Arter Genişletiliyor
Ergonomik Çalışma Masası ile Konforlu Çalışma Alanları
TUSAŞ Yatırımında Sona Gelindi
“Altı Üstü Bilinç” adlı oyun büyük beğeni topladı
KSÜ’de “Doğu Türkistan Söyleşisi” düzenlendi
Canlı Hayvan Borsası’nda Kurban Satış Yerleri Kiralama İşlemi 15 Mayıs’ta Başlayacak
Başkentte Kahramanmaraş Rüzgârı
Tomsuklu OSB’ni̇n yeni̇ Başkanı Mustafa Buluntu oldu
Yeni Kahramanmaraş Stadyumu projesi hayata geçiriliyor
Gül; “Alın teriyle yükselen Türkiye’yi birlikte inşa ediyoruz.”
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı